SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a făcut anunțul mult așteptat: "Ăsta e obiectivul meu în acest an"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 21:45

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Liderul WTA se gândește acum să reînceapă antrenamentele și spune că obiectivul său în acest an e participarea în echipa de Fed Cup a României.

"Încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată și n-am putut mai mult până acum. În acest moment sunt sănătoasă. Va trebui să mă odihnesc un pic și apoi să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc și să câștig meciurile în echipa de Fed Cup a României", a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

România va întâlni Elveţia în barajul de accedere în Grupa Mondială 1 din FED Cup. Echipa țării care a dat-o tenisului pe Martina Hingis vine în weekendul 21-22 aprilie 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  26 Martie 2018, 18:27

Obiectivul tău este sa înveți sa joci corect....și sa fi demnă pe teren fără ieșiri nervoase de prost gust.... Fi mai finuța....

hohohoho
hohohoho  •  26 Martie 2018, 17:01
Postat de risc_mix pe 26 Martie 2018, 16:48

Bă,păi dacă-ți spun că ești prost , ești prost. Ai creierul neted,, fără circumvoluțiuni. Tu n-ai de unde să știi că premiile sunt impozitate de statul pe teritoriul căruia se dispută turneul. Îți dau un singur exemplu. După AO statul australian a impozit at cei 1.300.ooo dolari cu 45% , iar în Romania halepoaica a plătit fabuloasa sumă de 7.000 dolari. Cât un butique de la colțu străzii. Ai înțeles ***?

Tu realizezi ce prostii vb? 7000 de euro pt un singur turneu e putin? fa o socoteala la cati bani a castigat ce suma a platit desi nu a facut banii aici. Ziceai de mine ca jignesc romanii, pai 7000 de euro sunt multi bani, poate tu te joci cu 7 mii, dar f multi nu fac intr-un an banii astia. Oricum la cele 20 si ceva de milioane cat a castigat a platit cateva sute de mii pana acum. Si cu tot respectul ar trebui sa-ti controlezi furia asta nejustificata.

hohohoho
hohohoho  •  26 Martie 2018, 16:53
Postat de risc_mix pe 26 Martie 2018, 16:34

Băăă, păi când ți-am zis *** te-am lăudat. Să afirmi că am zis eu că sunt reprezentantul românilor, sau că sunt superior Halepoaicei ține de patologic. Din punct de vedere sportiv sigur că este superioară, intelectual însă e la degetul meu mic de la piciorul stâng. De asemeni, să faci niște afirmații despre mine fără să mă cunoști, mi se pare că nu prea ești dotat la ,,mansardă”. Mă gâdesc însă că dacă meduza trăiește atâta timp fără creier ai și tu o șansă. O singură dorință aș avea. Să rămâi dracu în ignoranța ta (să *** cine vrei,pe toți *** penibili dar care uneori mai joacă tenis), dar nu-i mai jigni pe români (nu pe mine cum anapoda ai înțeles tu, prostălăule), ei sunt mult mai inteligenți decât poate aprecia mintea ta tulburată.

Jignirile si atacurile la persoana vin din partea ta. Oamenii inteligenti vin cu argumente. Si nu sta bine nimanui sa se laude singur ca e inteligent, patriot sau ca are cine stie ce calitati extraordinare. Si ar trebui sa inveti sa-ti controlezi furia asta, care nu e apanajul unui om inteligent si rational.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează