SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE

Simona Halep a fost propusă portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 21:28

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a desmenat-o pe  Simona Halep sportivul anului 2014.

Totodată, preşedintele COSR, Alin Petrache, a invitat-o pe a treia jucătoare a lumii să facă parte din echipa olimpică pentru Rio şi să fie portdrapelul României.

''Împreună cu colegii din Comitetul Executiv am decis că Simona Halep merită această distincţie pentru rezultatele din 2014. A fost un an în care ea a făcut cinste României prin victoriile repurtate pe terenul de tenis", a spus Alin Petrache.

Cap de serie trei la Australian Open
Simona Halep a fost desemnată cap de serie trei la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care debutează pe 19 ianuarie. Înaintea româncei sînt liderul mondial, Serena Williams, şi a doua jucătoare a lumii, Maria Şarapova.

Primii doi capi de serie vor fi repartizaţi pe prima, respectiv ultima poziţie a tabloului de 128, iar pentru favoriţii 3-4 se va trage la sorţi pe ce linie vor fi plasaţi, 33 sau 96, adică în partea de sus sau în cea de jos a tabloului. Tragerea la sorţi va avea loc vineri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
f6794
f6794  •  15 Ianuarie 2015, 13:46

Problema e ca drapelul e sustinut de o prajina destul de grea,canotoarea Lipa era de serviciu la acest post.Evident,trebuie sa fie un sportiv activ,vedem la anul.

mplttev
mplttev  •  15 Ianuarie 2015, 12:39
Postat de mplttev pe 15 Ianuarie 2015, 11:19

Pentrucă, probabil, trebuie să fie sportiv în activitate.

Vreau să zic, să participe efectiv la olimpiadă. Cine ar fi ? Poate că exista.

mplttev
mplttev  •  15 Ianuarie 2015, 11:19

Pentrucă, probabil, trebuie să fie sportiv în activitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează