SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep a găsit modalitatea de a o învinge pe Serena Williams

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 16:47

Mîine dimineaţă, în jurul orei 05:00, Simona Halep şi Serena Williams se vor întîlni în semifinala turneului de la Indian Wells.

Românca, locul trei WTA, a vorbit despre acest meci şi posibilitatea de a o învinge pe principala favorită a turneului.

"Nu vreau să mă gîndesc la meciul de la Turneul Campioanelor, pentru că a fost o competiţie care s-a jucat în sală şi era un meci din grupe. Nu cred că acum va fi la fel ca la acel meci.

Sînt încrezătoare şi ştiu că am şansa mea la victorie. Sînt conştientă că Serena este o jucătoare puternică şi ştie cum să gestioneze fiecare situaţie care poate apărea într-un meci.

Am învăţat că dacă am curaj pe teren şi mă gîndesc că pot să cîştig, am mai mari şanse de reuşită. Dacă sînt nervoasă şi am emoţii, îmi este mult mai dificil să joc împotriva ei. Trebuie să cred şi să îmi văd de joc, să încerc totul pentru a cîştiga", a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
nicco
nicco  •  20 Martie 2015, 22:02

Alta denaturare a adevarului: Simona nu spune ca a gasit "modalitatea de a o invinge"pe Serena! Iata ce spune Simona (cu copy/paste): "Trebuie să cred şi să îmi văd de joc, să încerc totul pentru a cîştiga". Corect, ea e cea desteapta iar mincinosul de la gsp e invers...l

daccian
daccian  •  20 Martie 2015, 21:50

mda, vad ca daca intri pe articol le numiti mai egalitarist ... oricum, aveti un head-liner dubios

daccian
daccian  •  20 Martie 2015, 21:47

gsp, williams e serena si simona e halep? de ce nu invers? sau amandoua cu numele de familie, macar

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close