SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep a oferit detalii despre numirea lui Ilie Năstase în calitate de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup: "Eu am propus această variantă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 13:31

Simona Halep a dezvăluit faptul că propunerea lui Ilie Năstase pentru postul de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup i-a aparținut și se declară încântată de această mutare.

"Pentru mine este o onoare să fie căpitanul nostru. Pot să zic că m-am gândit eu la această treabă, că eu am propus această variantă și mă bucur foarte mult că a acceptat.

Sper să fie bine și, bineînțeles, vor fi emoții și pentru noi pe teren. Dar va fi bine. Să fie acolo cu noi. Să vadă, să simtă. Bineînțeles că știe cum e, dar să știe cum e și la fete", a spus Halep pentru treizecizero.ro.

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca va juca în meciul de deschidere al competiției, contra lui Madison Keys, duminică, de la ora 12:00. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  23 Octombrie 2016, 08:54

Crdedeti ca Nastase poate sa mai faca o minune???Este depasit deja la toate capitolele.Nu are decat un renume,care deja este cenusie...vorbim azi de Djokovici,Federer,surorile Williams,Kerber,Sharapova...etc... si nu de Nastase.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează