SPORTURI  »  TENIS  »  ANALIZĂ

Simona Halep a uimit în 2014!  3 motive pentru care 2015 acesta poate fi anul ei

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 23:27

Simona Halep a avut cel mai bun al carierei, cu multe turnee cîștigate și cu două finale importante, la Roland Garros și la Turneul Campioanelor. GSP.RO îți prezintă trei motive pentru care Simona Halep poate avea și mai mult succes în 2015.

  1. Are încredere

Simona Halep a avut o formă excelentă în 2014. Românca a urcat pînă pe locul 2 WTA și a surprins pe toată lumea prin evoluțiile sale.

Halep a cîștigat multe turnee sau a ajuns în fazele superioare, reușind să cîștige meciuri importante și să aibă rezultate bune.

Astfel, după un 2014 foarte bun, Halep a căpătat încredere în forțele proprii și a demonstrat că poate face meciuri memorabile, în fața oricărei adversare.

  1. Nu mai este doar o debutantă

Ajunsă în printre cele mai bune jucătoare ale lumii, Halep nu mai este o debutantă. Românca este considerată favorită la multe turnee și asta o poate ajuta pe plan psihologic.

Cu toate acestea, românca trebuie să demonstreze că poate face față presiunii și că se poate descurca atunci cînd este văzută favorită.

  1. A învins-o pe Serena Williams

În meciul din grupă de la Turneul Campioanelor, Halep a reușit una dintre marile victorii ale carierei. Românca a învins-o pe Serena Williams, liderul clasamentului WTA. Chiar dacă americana nu a prins cea mai bună zi, lumea tenisului a recunoscut superioritatea româncei.

Avînd în vedere forța Serenei Williams și modul în care aceasta domină adversarele, o victorie în fața ei este greu de obținut. Faptul că Halep a reușit să o învingă pe Williams o va ajuta mult pe româncă, care și-a demonstrat că poate învinge orice adversară și poate obține victorii importante.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează