SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep acuzată de o nedreptate: „Sunt până la moarte împotrivă! E incorect. Cea mai proastă decizie din istoria tenisului”

Simona Halep și Darren Cahill // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Darren Cahill // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 08:27

Britanica Samantha Smith (48 de ani) a comentat schimbarea din tenisul feminin și acuză că WTA face o nedreptate. Sam i-a dat ca exemplu pe Simona Halep (2 WTA, 28 de ani) și pe Darren Cahill.

Din februarie, jucătoarele pot primi sfaturi de la antrenori din tribune oricând în timpul meciului, nu doar la on court coaching. Smith a dat-o exemplu pe Simona Halep, care-și permite un antrenor mai bine cotat. 

„Simona Halep își permite un antrenor de top”

„Mi se pare că lucrurile au luat-o într-o direcție complet greșită! Sunt până la moarte împotriva deciziei! Cred că este cea mai proastă din istoria tenisului feminin.

Este complet incorect! Ce facem când Simona Halep, care își permite un antrenor de top precum Darren Cahill, care îi câștigă meciurile în mod regulat în circuit, dă peste o jucătoare venită din calificări, care nu are banii necesari să aibă un antrenor? Este nedrept! E complet nedrept! De ce au adus așa ceva în jocul nostru?!”, a spus Sam Smith la postul Channel 9, potrivit ziare.com.

„Sunt tradiționalist pentru că sunt în vârstă și sunt adeptul vechii metode, a ideii ca jucătorul să rezolve singur problemele, dar evoluăm ca sport. Vom fi surprinși să vedem că dacă e permis, antrenorii nu vor da prea multe sfaturi. Dacă aș fi putut să-i transmit ceva Simonei în meciul cu Mertens i-aș fi spus: «Hey, Simona. ține-ți linia». Nu era ceva complicat, dar în unele momente avea tendința să facă pasul în spate”
Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, în ianuarie

VIDEO » Rezumatul meciului Simona Halep - Elena Rybakina, din finala de la Dubai

Citește și: 

Simona Halep, forțată să se retragă de la Indian Wells? Dezvăluiri făcute de Ion Țiriac

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (25)
633964247425272
Felicia Apachitei  •  06 Martie 2020, 09:34

Simona Halep este unică! A reușit să reziste în top 10 așa de mult, iar acest lucru deranjează. A suferit mult și acest lucru a ambiționat-o foarte tare. Să nu iutăm momentul în care a ajuns NR. 1, iar marea campioană nu avea echipament de sponsor. Oare nu a fost tot un gest de invidie? Dar îi venea așa bine rochița aceea roșie! Mai bine decât echipamentul purtat în Dubai.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  04 Martie 2020, 05:24
Postat de petre47 pe 02 Martie 2020, 19:56

Bai, care ai scris articolul? De ce n-ai curajul sa semnezi? Crezi ca am picat lati cand am citit ce spune aceasta ....... Smith? Este o modificare facuta de cei in drept (WTA) si, bineinteles ca jucatoarele o aplica. Autorule, tocmai tu, scriind acest articol, insinuezi ca Simona este beneficiara modificarii din regulament, spunandu-ne cam asa: uitati-va ce spune fosta mare jucatoare Smith; ca nu e echitabila modificarea de regulament si Simona beneficiaza, alte jucatoare nu. Sper ca pe Simona o doare in cot de ce spune Smith. Si de ce scri tu!

47, Autorul este Samantha Smith, , ce a aparut in romaneste este doar traducerea a ceea ce gandeste Samantha, ( oare ce naiba o fi gandit????) daca-mi amintesc bine S.S. nu este la prima declaratie socanta vis a vie de Simona Halep.

2627428670827083
Anca Ileana Dan  •  03 Martie 2020, 19:27

cum adică 'i-a câştigat antrenorul meciul'? a jucat antrenorul în locul ei?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează