SPORTURI  »  TENIS  »  INCENDIILE DIN AUSTRALIA

Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia: „Voi dona 200 de dolari de fiecare dată când voi face asta” + replica lui Darren Cahill și reacția FANTASTICĂ a fanilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 09:28

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a postat un mesaj pe Twitter în care a anunțat că va dona 200 de dolari pentru incendiile din Australia de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul Darren Cahill (54 de ani).

  • CONTEXT: În ultimele luni, Australia se luptă cu incendii devastatoare, care au luat viața a zeci de persoane, animale și au distrus vegetația. Mai multe orașe au declarat deja stare de urgență.

„Ei bine, băieți, știți că iubesc Australia, dar în același timp știți și că nu reușesc prea mulți ași în această țară. 

Vreau să vă ajut, iar provocarea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, voi dona 200 de dolari. În acest fel voi strânge mulți bani”, a fost postarea Simonei Halep.

În comentarii, fanii și alți oameni din lumea sportului au încurajat-o pe Simona să-l scoată din sărite pe Darren și să doneze astfel o sumă cât mai mare:

  • „Toți oamenii din Australia se bazează pe tine să fii jucătoarea cel mai greu de suportat de către un antrenor”
  • „Vom ține cont! Baftă în Australia”
  • „Jucătorul meu va rămâne fără casă în câteva luni cu această idee” - Petar Popovic Spin
  • „Ai atât de mulți bani?” - Geoffrey Walker

De asemenea, tweet-ul Simonei a îndemnat-o și pe Alize Cornet (29 de ani, 59 WTA) să se gândească la această opțiune: „Fantastic, Simo! De fapt, mi-ai dat câteva idei”.

Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia: „Voi dona 200 de dolari de fiecare dată când voi face asta” + replica lui Darren Cahill și reacția FANTASTICĂ a fanilor

replica lui Cahill

La scurt timp de la mesajul Simonei, australianul Darren Cahill a anunțat că va dona și el 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă a Simonei.

Bine jucat, Simona! Și eu voi dona câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă a ta. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate", a fost răspunsul lui Darren.

TURNEELE WTA DIN PRIMELE SĂPTĂMÂNI ALE SEZONULUI 

  • Brisbane (Premier): 6-12 ianuarie
  • Shezhen (International): 4-11 ianuarie
  • Auckland (International): 6-12 ianuarie
  • Adelaide (Premier): 13-18 ianuarie
  • Hobart (International): 13-18 ianuarie

UNDE vor juca româncele

Simona Halep (4 WTA): Adelaide 
Sorana Cîrstea (74 WTA): Shenzhen 
Ana Bogdan (98 WTA): Auckland, calificări
Irina Begu (102 WTA): Shenzhen calificări, dublu cu Krystina Pliskova, Hobart calificări 
Monica Niculescu (118 WTA): Shenzhen calificări, dublu cu Misaki Doi 
Irina Bara (164 WTA): Auckland, calificări 
Raluca Olaru (48 WTA dublu): Shenzhen, dublu cu Dalila Jakupovic 

vezi și:

FOTO Nike „a scăpat” pe internet echipamentul pe care Simona Halep îl va purta la Australian Open! Bianca Andreescu a fost modelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
347655969058390
Ion Popescu  •  06 Ianuarie 2020, 11:29

Alo GSP ! Trezeste-te din somn ! Este ora 11 am. Deja din 4 ianuarie tenismenele din RO tot joaca si tot cad din prima precum popicele. La simplu. Toate afara de Simona. Sa vedem ce se intampla la dublu. Simona nu a inceput la Adelaide. Pe GSP ai parte numai de articole vechi, numai poze fara analize profesioniste.

347655969058390
Ion Popescu  •  06 Ianuarie 2020, 11:05

Simona nu a promis in total 200 USD, ci 200 pentru fiecare iesire nervoasa. Am putea calcula, ipotetic numai pentru competitiile din Australia , sa zicem 5 meciuri x 10 enervari Darren/meci x 200 =10.000 USD. Daca reuseste sa reziste 10 meciuri, suma se dubleaza. Dar poaqte continua cu donatia tot anul ! ! Pana acum multimilionarii Federer, Nadal, Serena, Venus, si multi altii tac chitic !

883758598355956
Adrian Fulgos  •  06 Ianuarie 2020, 03:01
Postat de Pierre Tzutzea pe 06 Ianuarie 2020, 02:31

de acord dar nu umili. daca ti-ar aduce cineva banii imprumutati in monezi de un cent ce ai zice? daca nu intelegi nuaantele atunci mai bine abtine-te. este umilire iar *** ala de *** care a primit avantaje sa faca business in romania a pus colacc. da si el 50 de dolari. priviti la sharapova. si asta spune mult diferenta intre un popor fara caracter fara bun simt . atit

Măi Pierre, ce ți-a făcut limba română de o poceşti aşa?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează