SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Simona Halep s-a retras de la Miami: „Sunt tristă că nu pot continua”

FOTO: Facebook @simonahalep
FOTO: Facebook @simonahalep

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 17:04 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 17:34

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a retras de Miami, înaintea duelului cu letona Anastasija Sevastova (30 de ani, 57 WTA), din turul 3. 

  • Sevastova va juca optimile de finală cu învingătoarea dintre Ana Konjuh (338 WTA) și Iga Swiatek (16 WTA).

UPDATE 17:00 / Simona Halep s-a retras de la Miami

Simona Halep a avut dureri vizibile în meciul din turul secund, câștigat împotriva lui Caroline Garcia. În debutul setului secund, românca a cerut intervenția fizioterapeutului, din cauza unor probleme la brațul drept. Accidentarea s-a agravat în meciul de dublu, așa că Halep e nevoită să se retragă. 

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu și dublu de la Miami, dar accidentarea nu mă lasă să joc așa cum aș fi dorit. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să dau tot aici și să joc cât mai multe meciuri, dar din păcate nu pot. Poate anul viitor voi reveni mai bună și mai sănătoasă. Vreau să le mulțumesc din suflet organizatorilor de la Miami și celor de la WTA, pentru eforturile făcute ca să ne țină în siguranță”, a scris Halep, pe Facebook. 

I'm very sorry I have to pull out of singles and doubles at the Miami Open, but my injury doesn’t let me play here as I...

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 27 martie 2021

Simona Halep, abandon de la Miami

Halep a avut primul tur liber la Miami. A fost testată serios la debut de Caroline Garcia. Franțuzoaica a avut un set în față și 3-1 în actul secund. Simona acuza și dureri la brațul drept în acele momente. După intervenția fizioterapeutului, sportiva din România s-a descătușat și a câștigat, scor 3-6, 6-4, 6-0. 

Halep a obținut o victorie importantă și în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Angelique Kerber. Cele două le-au eliminat pe favoritele numărul 1, Elise Mertens și Aryna Sabalenka, în două seturi identice, 7-5, 7-5.

Simona conduce cu 6-2 în disputele directe cu Sevastova. Cele mai recente 5 dispute au fost adjudecate în două seturi de Halep.

VIDEO. Rezumatul duelului Simona Halep - Caroline Garcia, din turul secund de la Miami

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep și Angelique Kerber au produs marea surpriză a probei de dublu de la Miami! Principalele favorite, eliminate

Moment stânjenitor cu Bianca Andreescu la Miami » Ce s-a întâmplat la conferința de presă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1005156149561441
Popovici Ionel  •  28 Martie 2021, 23:30

Lasa-l naibii de tenis,du-te si pazeste-ti cuceritorul,ca ti-l sufla vreo fosta sau viitoare si nu mai facem nunta...Ghinion cu Wimbledonul ala,cand s-a dovedit ca nu exista femeie care sa nu cedeze,ci doar barbat care nu a avut destula rabdare...si am inteles ca nici nu a fost nevoie de prea multa...nicio luna,insa de atunci tenisul a fost tot mai palid...Asta e,nimic nu-i vesnic...Unele se lasa de tenis ca sa se marite,altele se marita ca sa scape de tenis...

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Martie 2021, 11:46

Au parasit competitia si rachetele nr.1 din tari cu mare traditie : din Anglia, Germania, Franta, Italia, Rusia, Polonia, Olanda, Croatia, Serbia, etc. Dar, doar in Romania haterii au prilej de bucurie.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Martie 2021, 11:21

Toate cele 6 jucatoare romance au parasit concursul si la simplu si la dublu. A ramas doar Tecau care s-a calificat la dublu in optimi. Dar urmeaza sa joace cu favoritii nr. 1. La simplu barbati nu mai trecem nici de calificari.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează