SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANETT KONTAVEIT LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Superstițiile Simonei Halep înainte de sferturile de la Australian Open: „E la fel ca la Wimbledon”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 13:52

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2020.  

  • În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA). Meciul va avea loc miercuri dimineață, de la ora 02:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

În interviul de pe teren, imediat după meci, Simona a fost întrebată de fosta jucătoare britanică Sam Smith ce face în zilele libere de la Melbourne, cum își petrece timpul.  

„Ascult muzică în camera mea! E ca o superstiție. Sunt aceleași trei melodii pe care le ascultam la Wimbledon. Le pun și acum, poate funcționează”, a declarat Simona Halep. 

Mai sunt însă și alte lucruri care o ajută să se relaxeze. „Mă plimb prin oraș, îmi place să văd oameni, iar după acest meci o să merg să-mi cumpăr ceva ca să fiu motivată pentru următorul. Cam atât, destul de simplu”, a conchis ea. 
 

VIDEO » Interviul acordat de Simona Halep după victoria cu Elise Mertens 

Citește și:

Darren Cahill, povestea anului despre Simona Halep: „Fata mea a început să plângă, credeam că de bucurie”

Avantaj Simona! Motivul pentru care Halep are șanse mari să câștige încă un Grand Slam

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valyomanid4
valyomanid4  •  28 Ianuarie 2020, 19:44
Postat de parpalache pe 28 Ianuarie 2020, 16:36

La Wimbledon nu era Iuruc!

Ba pardon, era, e si acum, poate isi fac harakiri frustratii..

parpalache
parpalache  •  28 Ianuarie 2020, 16:36

La Wimbledon nu era Iuruc!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează