SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Simona Halep, decizie categorică după Australian Open: a renunțat la ambii antrenori

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 14:52 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 16:24

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) ar fi luat o decizie drastică după eliminarea din optimile Australian Open.

Halep ar fi decis să renunțe la colaborare cu cei doi antrenori ai săi, Daniel Dobre și Adrian Marcu, alături de care lucra din septembrie 2021.

Cum arată clasamentul WTA după Australian Open: Halep, afară din top 20 + Urcare pentru Sorana Cîrstea » Emma Răducanu, aproape de Top 10
AUSTRALIAN OPEN
Cum arată clasamentul WTA după Australian Open: Halep, afară din top 20 + Urcare pentru Sorana Cîrstea » Emma Răducanu, aproape de Top 10

Simona Halep renunță la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu

Halep a apelat la cei doi antrenori imediat după încetarea colaborării cu Darren Cahill, dar acum ar fi renunțat la ei, fiind nemulțumită de aceștia, potrivit digisport.ro. Simona l-ar fi anunțat recent pe Daniel Dobre de încetarea colaborării, iar azi l-ar fi contactat și pe Adrian Marcu.

Promo fitness: 12 accesorii de calitate pentru a face sport acasă

Simona Halep se declara încântată după ce i-a ales pe cei doi

La finalul lunii octombrie, la o lună după începerea colaborării cu Dobre și Marcu, Simona Halep se declara încântată de alegerea făcută.

„Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei. Îm oferă încredere și cred că ăsta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești, mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc”, spunea Halep, în timpul turneului Transylvania Open.

Ce urmează pentru Simona Halep

Recent, la revenirea din Australia, Halep și-a anunțat programul pentru perioada următoare.

„Dubai şi Doha am în plan. Aşa am jucat cam în toţi anii trecuți, atunci când am fost sănătoasă. Dubai, Doha, Indian Wells, Miami şi Charleston, pentru prima dată. Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc şi turneul acesta. Nu am făcut acest lucru până acum, de aceea am vrut să încerc. Zgura verde este mai rapidă decât zgura roşie şi cred că nu o să fie atât de greu să mă adaptez”, a spus Simona Halep, la revenirea în România. 

Programul Simonei Halep în perioada următoare: 

  • Dubai » 14-20 februarie
  • Qatar » 21-27 februarie
  • Indian Wells » 9-20 martie
  • Miami » 22 martie - 3 aprilie
  • Charleston »  4-10 aprilie

VIDEO Ashleigh Barty, campioană la Australian Open

Citește și:

Ana Bogdan, al doilea cel mai important titlu din carieră + Salt de 15 locuri în clasament

„Te simți cel mai bun din lume?” » Răspunsul sincer al lui Nadal, după ce a atins borna #21

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  02 Februarie 2022, 17:33

E greu să fii antrenorul lui Halep. E recalcitrantă , nu prea acceptă sfaturi si indicații., le stie ea pe toate. Atitudinea ei față de antrenori e jenantă. Pe Wim Fissette l-a concediat prin net. Iar jenant ,RUSINOS pt ea. Cu Cahill e o poveste... cu altele.. E labila psihic, e instabilă și nu merita sa fii antrenorul ei.

267890
267890  •  01 Februarie 2022, 13:18

Halep pur si simplu nu e antrenabila. Cu sau fara antrenor, ea tot ce stie ea face, adica un joc la intâmplare, joc care in mod inecplicabil a dat totusi rezultate. Dar chiar daca isi ia si 10 antrenori tot o jucatoare penibila va ramane.

rockyus
rockyus  •  01 Februarie 2022, 12:03

Simona a cam terminat-o cu tenisul, de ce sa-i mai plateasca pe cei doi?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează