SPORTURI  »  TENIS  »  DECES

Simona Halep, anunț trist pe Facebook: „Ne-a părăsit antrenorul care m-a învățat absolut tot despre tenis”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 15:30

Nicușor Ene, unul dintre primii antrenori de tenis ai Simonei Halep (28 de ani, WTA), s-a stins astăzi din viață la 61 de ani, după ce joi a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București. Sportiva noastră a scris un mesaj emoționant prin intermediului contului personal de Facebook, imediat după aflarea veștii.

„Doar ce am aterizat de la Dubai, acolo unde am făcut pregatirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe mama. Astăzi apelul s-a încheiat cu vestea tristă ca Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toți acei 4 ani în care m-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul.

A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanța, atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. Mereu în sufletul meu... Dumnezeu să-l ierte!!!”, a fost postarea Simonei.

..doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregatirea pentru noul an. De fiecare data cand ajung o sun pe...

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 21 decembrie 2019

Nicușor Ene în 2014: „Simona a uitat de unde a plecat”

Simona Halep, anunț trist pe Facebook: „Ne-a părăsit antrenorul care m-a învățat absolut tot despre tenis”

În cadrul unui interviu acordat în anul 2014, Nicușor Ene afirma că nu se mai afla într-o legătură strânsă cu Simona, jucătoarea pe care a pregătit-o timp de patru ani la începutul carierei. 

„Ce pot să spun, nu ne vedem, nu ne vorbim. Când vine acasă are treaba ei. Jucătorii de tenis cam uită de unde au plecat și, din păcate, asta a devenit o chestie obișnuită la noi. Din păcate, Simona a uitat de unde a plecat, dar asta este viața. Eu cu treaba mea, ea cu treaba ei. Eu nu sunt supărat pe ea, voi continua să descopăr alți jucători”, declara acesta pentru ziare.com.

VEZI ȘI:

SUPERLATIVELE GSP // Simona Halep, sportiva anului 2019: „Am fost ca soldații în armată, punct ochit, punct lovit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează