SPORTURI  »  TENIS  »  CAZ DOPAJ

Simona Halep, anunț de ultimă oră: „Am aflat astăzi. Teribil de dezamăgitor”

Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 21:24 / Actualizat joi, 31 august 2023 21:36

Simona Halep (31 de ani) spera ca în această săptămână să primească verdictul în cazul de dopaj. Acest lucru nu se va întâmpla, dubla câștigătoare de Grand Slam tocmai a fost anunțată că decizia este amânată.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Simona Halep anunța într-un interviu că nu va primi în această lună verdictul din cazul de dopaj, pentru care a fost judecată în finalul lui iunie.

Totuși, Halep spera ca decizia judecătorilor de la tribunalul independent Sports Resolutions să vină în primele zile din septembrie, adică în finalul acestei săptămâni.

Patrick Mouratoglou, luat la țintă de mama lui Holger Rune: „Nu știu ce se întâmplă! Cert e că fiul meu plătește”
US OPEN 2023
Patrick Mouratoglou, luat la țintă de mama lui Holger Rune: „Nu știu ce se întâmplă! Cert e că fiul meu plătește”

Simona Halep, anunț de ultimă oră: „Am aflat astăzi. Teribil de dezamăgitor”

Acest lucru nu se va întâmpla. Halep a transmis astăzi, pe rețelele de socializare, că decizia a fost amânată din nou. În acest moment, nu se cunoaște nici măcar momentul aproximativ în care judecătorii se vor pronunța.

Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată. 

Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

Zilele trecute s-a împlinit un an de când Halep nu a mai jucat un meci oficial. Românca a apărut ultima dată în circuit în finalul lui august 2022, la US Open, unde a și fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat. De atunci a trecut mai bine de un an în care Simona Halep a fost suspendată provizoriu.

Mai multe știri din tenis:

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din turul 3 de la US Open » Misiune imposibilă?

Declarația anului în tenis: „La US Open miroase pe teren ca în sufrageria lui Snoop Dogg”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
ioni45
ioni45  •  01 Septembrie 2023, 19:10

Lasatine odata cu halep in fiecare zi halep halep da ce te tot stresati cu ea sa vina suspendarea sa scapam de dopata stiu ca o sa ma injure *** lu halep nu ne intereseaza aceasta persoana. Foarte bine fac aia de la ita ca nu isi pun mintea cu ea nu ea decide cand se da verdictu este acolo cine sa ia decizia nu ii mai plangeti de mila acestei dopate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 Septembrie 2023, 14:09

Panta rhei !

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 Septembrie 2023, 14:08

Panta rhei !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează