SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, anunțată de organizatori la o competiție de top: „E cel mai puternic tablou din istoria turneului nostru”

Simona Halep va juca în turneul WTA de la Washington / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep va juca în turneul WTA de la Washington / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 14:22 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 14:40

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) va participa vara aceasta, pentru prima oară din 2017 încoace, la turneul WTA de la Washington, programat în perioada 30 iulie - 7 august.

Organizatorii întrecerii din capitala Statelor Unite au anunțat în mare stil prezența Simonei Halep la Washington, unde vor mai juca, printre altele, nume de rezonanță precum Emma Răducanu, Sofia Kenin, Victoria Azarenka sau Sloane Stephens, toate foste câștigătoare în turneele de Grand Slam.

„Simona Halep îți oferă tichetul la DC! De două ori campioană de Grand Slam și fost număr 1 mondial, Halep va juca vara aceasta la Washington pentru prima dată din 2017

Ea se alătură celorlalte campioane de Grand Slam: Emma Răducanu, Victoria Azarenka, Sloane Stephens și Sofia Kenin în cel mai puternic tablou feminin din istoria turneului nostru”, se arată în comunicatul emis de organizatorii turneului de la Washington. 

Simona Halep n-a mai jucat la Washinghton din 2017

Simona revine la Washinghton după o pauză de cinci ani. În 2017, ea abandona în decisivul meciului din „sferturi” cu Ekaterina Makarova, doborâtă de căldura infernală din capitala Statelor Unite ale Americii

Atunci, în pauza dinaintea setului trei, Simona i-a spus fostului antrenor Darren Cahill că are unele probleme, iar acesta a sfătuit-o să cheme medicul și dacă lucrurile sunt serioase să renunțe la meci. Lucru care s-a și întâmplat după un game jucat în decisiv. I s-a luat tensiunea, a fost consultată, iar decizia româncei a fost de a abandona. 

Simona Halep: „Sunt împlinită și fericită cu rezultatele mele din ultimii 10 ani”

Simona Halep a fost întrebată recent dacă ar fi satisfăcută cu ceea ce a atins în carieră, dacă aceasta s-ar opri brusc. „Dacă aș fi forțată să mă retrag mâine, m-aș simți mulțumită cu tot ce am făcut. Dar nu vreau să mă opresc” a precizat, zâmbind. 

„Nu mă gândesc la asta. Simt că pot crește mult, pot fi o persoană mai bună, o jucătoare mai bună pe teren. Însă cu toate rezultatele pe care le-am reușit în acești ultimi 10 ani, sunt împlinită și fericită”, a conchis românca.

Citește și alte știri din tenis:

Când se joacă Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Moment colosal la Wimbledon: locul 103 și mamă a doi copii a învins locul 5 mondial! Premieră istorică

Suferința Mihaelei Buzărnescu la Wimbledon: „Am fisură pe menisc și pe ligamentele colaterale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează