SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ARE COVID-19

Simona Halep are COVID-19. De la Simona Halep la Novak Djokovic: ce alți mari jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 în 2020

Simona Halep și Novak Djokovic n-au scăpat de noul coronavirus +37   FOTO
Simona Halep și Novak Djokovic n-au scăpat de noul coronavirus

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 15:00 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 15:55

Simona Halep are COVID-19. Jucătoarea noastră face parte dintr-o listă de nume mari de jucători și jucătoare care s-au infectat cu noul coronavirus. 

Simona Halep se află în izolare la domiciliu și se simte bine, după ce a experimentat unele „simptome ușoare”. Dublă campioană în turneele de Mare Șlem, Halep se înscrie pe o listă consistentă a jucătorilor de tenis care s-au infectat cu COVID-19. 

Halep și Djokovic: campioni la Wimbledon în același an, infectați cu COVID în același an

Cel mai cunoscut caz este, evident, cel al lui Novak Djokovic. Sârbul a fost inițiatorul unei competiții amicale în luna iunie - Adria Tour - în urma căreia mai mulți jucători, printre care și el, s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric sau Viktor Troicki, toți jucători de calibru în circuitul masculin, au fost jucătorii care s-au infectat după participarea la competiția din Balcani. 

Simona Halep, încurajări din întreaga lume după ce a anunțat că are coronavirus » Ce i-au transmis fanii

Un alt cunoscut jucător care s-a îmbolnăvit cu coronavirus a fost belgianul David Goffin, testat pozitiv după Roland Garros. Totodată, și francezul Benoit Paire a avut de pătimit din cauza virusului, el ratând US Open după ce s-a infectat. 

Fabio Fognini, Frances Tiafoe, Kei Nishikori sau Fernando Verdasco sunt alți jucători din circuitul masculin care s-au infectat pe durata acestui an.

Noul coronavirus nu a produs atât de multe pagube în circuitul feminin, destul de ferit de apariția cazurilor. Anna Kalinskaya a fost prima jucătoare de tenis despre care s-a aflat că are coronavirus. S-a întâmplat în luna iulie.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

Mesajul postat de Halep, după ce a aflat că are coronavirus

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Halep pe Twitter.

FOTO Imagini de colecție cu Simona Halep

+33 FOTO

VIDEO Ion Țiriac, dezvăluiri de senzație: „Simona Halep mă vede ca pe un inamic”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep are coronavirus » Cum se simte Halep și ce mesaj a transmis: „Am avut simptome ușoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează