SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep are două luni de foc » Ce program are fostul lider mondial în următoarea perioadă

Simona Halep la Dubai // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep la Dubai // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 20:38

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în „sferturile” de la Dubai de Belinda Bencic, scor 6-4, 4-6, 2-6, însă românca nu va avea o pauză prea lungă.

Fostul lider mondial va reveni pe terenul de tenis la Indian Wells, în California, turneu care debutează pe 4 martie. Simona are de apărat 350 de puncte WTA după ce anul trecut a jucat în semifinale.

Luna martie va fi plină pentru Simona, care ar urma apoi pe data de 18 să concureze la Miami, unde în 2018 a fost eliminată încă din turul 2 de Agnieszka Radwanska.

Prima pauză serioasă pe care Simona Halep ar urma s-o ia ar fi după Miami. Mai exact, Simo va reveni pe teren abia pe 20 aprilie, când se va alătura lotului României de Fed Cup pentru semifinala cu Franța.

Imediat după weekendul împotriva franțuzoaicelor, Simona va pleca în Germania pentru turneul de la Stuttgart.

Citește și:

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Câți bani a câștigat Simona Halep după eliminarea de la Dubai

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
corectu
corectu  •  22 Februarie 2019, 07:46

Cu 13 duble greseli,fata de 3 ale adversarei e greu sa castigi.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Februarie 2019, 22:17

Oboseala= pregatire fizica insuficienta. Dar de cand a ramas singura, au revenit vechile ei carente: serviciul, retragerea in aparare, retururi scurte, lovituri nesigure. Practic, azi s-a batut singura

bodrin
bodrin  •  21 Februarie 2019, 21:48
Postat de observator979 pe 21 Februarie 2019, 21:13

Simona e in crestere. A luat 495 puncte la Doha si Dubai, a adunat meciuri, victorii si puncte, a urcat pe locul 7 in WTA Race. Cred ca va fi si mai in forma la Indian Wells si Miami, dupa odihna si refacere. HAI SIMONA!

Hmmm! Bine ar fi să aveți dreptate, dar semnele de până acum sunt îngrijorătoare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează