SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep are o armă secretă! Daniela Hantuchova o dezvăluie: „Darren Cahill îi numește soț și soție” :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 18:10

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost lăudată de slovaca Daniela Hantuchova (36 de ani). Fosta semifinalistă de la Australian Open a vorbit despre oamenii care au influențat performanțele româncei.

„Să nu uităm de Teo Cercel. Colaborează încă de la juniori. Darren Cahill chiar chiar glumește cu ei, le spune că sunt ca un soț și o soție. Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut și nu trebuie să îi luăm din merite”, a declarat Hantuchova, conform ziare.com.

„Trei erori neforțate în finala Wimbledon! Ce poți să mai spui după asta? Simona îmi este o prietenă apropiată. Știu cât de mult a muncit să ajungă aici. Va deveni din ce în ce mai bună”Daniela Hantuchova
 

Cine este Hantuchova

Daniela Hantuchova (36 de ani) este o jucătoare slovacă retrasă din activitate în 2017. Cea mai mare performanță din carieră este semifinala din 2008 de la Australian Open. Daniela a mai atins sferturile de finală și la Wimbledon și US Open.  

Hantuchova a rămas aproape de tenis și după retragere, participând la o mulțime de evenimente caritabile. În luna iunie a acestui an, jucătoarea din Slovacia a fost și la Cluj, acolo unde împreună cu Simona Halep, Fabio Fognini și Marius Copil au susținut partide demonstrative în cadrul Sports Festival.

Vezi și: Simona Halep, prima reacție după ce contul de Instagram i-a fost spart: „Vă rog, ignorați-i pe hackeri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
pittt
pittt  •  25 Iulie 2019, 13:04
Postat de Adrian Vacarescu pe 25 Iulie 2019, 10:19

adevarul despre performantele ei https://simona--halep.blogspot.com/

Sfaturi din astea, pe care nu ti le cere nimeni dar pe care tu le dai, fie ca vrea cineva sau nu, si dupa aceea sa-ti doresti ceva foloase materiale poate da oricine. Eu as avea mai mult de 200, dar mi-ar fi rusine sa procedez ca tine. Mai ales ca sunt niste sfaturi de 2 lei.

2398190873604709
Adrian Vacarescu  •  25 Iulie 2019, 10:19

adevarul despre performantele ei https://simona--halep.blogspot.com/

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  25 Iulie 2019, 03:13

Youtube-ul, de unde citati cu nesimtire, e de aproape 10 zile acolo iar voi prezentati ce a spus Hantuchova in ziua finalei ca pe o stire noua. Jurnalism latrinist. Incompetentilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează