TENIS  ·  SIMONA HALEP

"Simona Halep are un antrenor în capul ei!" » Ion Țiriac, despre viitorul liderului WTA

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 20:59

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) e sigură că despărțirea de australianul Darren Cahill nu îi va afecta performanețele. Ion Țiriac e de acord cu liderul mondial. 

"După părerea mea, Simona Halep are un antrenor în capul ei. Tenisul e un sport mult mai complicat decât credeţi voi. Antrenorul e un fel de contabil, dar în cartea mea de adrese, antrenorul e altceva. Antrenorul e ăla care stă 5-6 ore pe zi cu tine.

Iar Halep e puţin diferită. Are prea mult talent, a fost învăţată aşa, că antrenorul poate să îi spună ce vrea, iar ea joacă, în general, cum ştie. Și văd că ştie bine, că e numărul 1 în lume.

Terenul de tenis nu e ca sala de handbal, unde ai time-out, alte treburi sau mai urlă unul indicații. Acolo eşti singur. Şi singur trebuie să fii", a declarat Ion Țiriac la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Simona Halep nu îi sperie: "Maria Sharapova poate ajunge pe locul 1. Nu există un lider"Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (1)
bodrin  •  04 Decembrie 2018, 22:51

Tiriac a cam început să înbătrânească...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1