SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep are un nou antrenor: „Bine ai venit în casa de nebuni!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 14:46

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) are un nou colaborator. Este vorba despre Artemon Apostu-Efremov (40 de ani), care urmează să fie co-antrenorul sportivei noastre.

Anunțul a fost făcut de Darren Cahill (54 de ani), antrenorul australian al Simonei, prin intermediul paginii de Instagram.

Îi urez bun venit lui Artemon Apostu-Efremov în echipa Simonei, în calitate de co-antrenor. Aştept un extraordinar an 2020 alături de voi", a fost postarea lui Cahill.

În trecut, fostul tenismen român Efremov (stânga) a mai lucrat cu Irina Begu (29 de ani, 101 WTA) și Mihaela Buzărnescu 31 de ani, 110 WTA).

HALEP: „BINE AI VENIT ÎN CASA DE NEBUNI”

Simona a postat și ea pe Facebook despre modificarea din staff-ul său: „Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Ne bucurăm că ești în echipa noastră!”

‪Welcome to the madhouse, Arti.‬ ‪Happy to have you in the team 🤗

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 7 decembrie 2019

#310 ATPa fost cea mai bună clasare a lui Artemon din carieră; bornă atinsă în 2002

VEZI ȘI:

Simona Halep și-a încheiat oficial colaborarea cu Daniel Dobre: „Nu puteam cere mai mult”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  07 Decembrie 2019, 15:12

Si cu Dobre ce s-a intamplat? Ca doar a aplaudat bine la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează