SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Simona Halep are un traseu INFERNAL la Stuttgart » Sharapova și jucătoarea care a eliminat-o la ultimele două ediții sunt pe partea ei de tablou

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 09:03

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a aflat adversarele pe care le poate întâlni la turneul WTA de la Stuttgart.

Simona Halep pornește din postura de favorită principală la Stuttgart și va avea primul tur liber.

În turul secund poate da peste senzația tenisului din Rusia, Daria Kasatkina, dacă aceasta va trece de Magdalena Rybarikova.

Nici adversara din turul sferturile de finală nu ar fi mai ușoară, urmând să se aleagă dintre Barbara Strycova, Laura Siegemund, jucătoarea care a eliminat la ultimele două ediții ale turneului, CoCo Vandeweghe sau Sloane Stephens, proaspăt campioană la Miami.

Pe aceeași jumătate de tablou, eventuale adversare în semifinalele competiției, se mai află și Maria Sharapova, Elina Svitolina, Julia Goerges sau Caroline Garcia.

3.060de puncte are de apărat Simona Halep la turneele de la Stuttgart, Madrid, Roma și la Roland Garros

Doar semifinală anul trecut

Simona Halep are de apărat 185 de puncte la Stuttgart, fiind eliminată în semifinalele competiției de Laura Siegemund, campioana en-titre, scor 4-6, 5-7. 

România nu mai are nici o reprezentantă pe tabloul principal de la Stuttgart. Sorana Cîrstea va debuta mâine la Istanbul împotriva Yuliei Putintseva.

750,900 de dolarieste fondul total de premiere la Stuttgart

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
merace
merace  •  23 Aprilie 2018, 20:01
Postat de ludasmatyi pe 22 Aprilie 2018, 14:18

Daca acest traseu este infernal,cum ar fi fost cea in care se afla Wozniacki,Kerber,Kvitova, Muguruza sau Ostapenko!! Deci are un traseu mai usor decat cealalta jumatate !! Dar noi de regula nu sintem multumiti...vrem mult mai mult cat putem !!! Va castiga jucatoarea care este mai buna in acest an,printre care sa afla Wozniacki,Kerber si Muguruza!!!

Wozniacki nu are nici o sansa sa castige vreun meci saptamana asta la Stuttgart, fiindca... joaca la Istanbul! :)

merace
merace  •  23 Aprilie 2018, 19:57

Infernal e doar titlul articolului. Traseul de la Stuttgart e greu pentru oricine, fiind un turneu mare, cu multe jucatoare de top. Dar Simona e no.1, deci stie ca poate sa bata pe oricine. Totul e sa o si faca, daca ii merge bine jocul. Succes, Simona!

344018929370831
Adrian Nistor  •  23 Aprilie 2018, 07:36
Postat de nic_bv pe 22 Aprilie 2018, 10:27

"Sorana Cîrstea va debuta mâine la Instanbul " Unde???

pe un teren in Turcia!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează