SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - ARYNA SABALENKA // VIDEO Execuție imposibilă a Simonei, candidată la lovitura turneului! Reacția spectatorilor e senzațională

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 18:54

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe bielorusa Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA), 3-6, 6-2, 6-2, în „sferturile” turneului de la Dubai.

  • Halep va juca în semifinalele turneului de la Dubai cu Jennifer Brady (52 WTA). Meciul e programat vineri, nu mai devreme de ora 17:00. 
  • În cealaltă semifinală se vor înfrunta croata Petra Martic (15 WTA) și kazaha Elena Rybakina (19 WTA).

Detalii, VIDEO+FOTO aici despre Halep - Sabalenka

Simona a cedat primul set, scor 3-6, dar și-a ridicat substanțial nivelul jocului în actul secund și s-a impus în decisiv.

În setul doi, la scorul de 5-2 pentru Simona și 15-15 pe serviciul Arynei, Halep a avut un moment de geniu. Adversara a servit puternic, a continuat cu un forehand în lung de linie și un voleu foarte bine executat. Simona s-a apărat eroic, a ajuns in-extremis la ultima lovitură și a contraatacat cu un passing în cross scurt din alergare. Fanii prezenți pe arena centrală de la Dubai au reacționat într-un glas: „Imposibil!”.

Vezi și: 

De ce nu e Darren Cahill alături de Simona la Dubai: unde a mers în ziua „sferturilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cris4co
cris4co  •  20 Februarie 2020, 21:49

Puneti mana pe munca nene ca va face de ras o fata...

reteleanu
reteleanu  •  20 Februarie 2020, 21:41

mai au, ma, ceva de zis *** alea care bantuiau pe aici si se luau de eroina Romaniei?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează