SPORTURI  »  TENIS  »  SYDNEY WTA

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Australianca știe ce trebuie să facă pentru a o învinge pe Halep: "Pentru mine e meciul perfect"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 20:43

Australianca Ashleigh Barty (15 WTA) a vorbit despre ce trebuie să facă pentru a o învinge miercuri dimineață pe Simona Halep (1 WTA) în turul 2 de la Sydney, după ora 06:00. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

"Ca să am o șansă să câștig, trebuie să fac anumite schimbări. Trebuie să schimb ceva în jocul meu, să vin cu ceva nou. Voi încerca să o surprind pe Simona. Pentru mine este meciul perfect, o voi întâlni pe Simona înaintea unui Grand Slam. Nu există o metodă de pregătire mai bună decât să joci împotriva celei mai bune jucătoare din lume.

Am pierdut ultimele două meciuri cu ea, dar au fost echilibrate, am avut șansele mele. Fie că pierd, fie că voi câștiga, lucrurile vor fi în ordine pentru mine", a spus Barty la conferința de presă.

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au înfruntat de două ori, ambele întâlniri având loc în 2018, pe hard. Românca s-a impus fără să piardă vreun set.

Atuurile lui Barty

Barty este o jucătoare cu lovituri puternice și cu un serviciu excelent. Într-un top alcătuit de New York Times la finalul lui 2018, australianca era desemnată jucătoarea cu cea mai bună lovitură de slice de backhand și cu cel mai bun al doilea serviciu.

Barty excelează și la jocul din preajma fileului, având una dintre cele mai fine atingeri din circuit, lucru demonstrat și de poziția a cincea ocupată în clasamentul de dublu.

Vezi și: 

Înfrângere dramatică pentru Mihaela Buzărnescu la Hobart » A pierdut un decisiv complet halucinant, în care a avut două mingi de meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  08 Ianuarie 2019, 21:22

O astept cu drag pe Simona . Sper sa fie increzatoare in ea insasi si sa nu se demotiveze de vreunele reusite ale australiencei ! SUCCES SIMONICA, noastra draga !!!

merace
merace  •  08 Ianuarie 2019, 20:56

Barty este o tanara in ascensiune si in forma buna acum. Are o mare sansa sa castige cu Simona, care vine dupa o pauza si inca nu e incalzita in turnee. E dreptul ei sa spere in victorie. Dar si eu sper ca Simona va incepe sezonul in forta, si astept un meci spectaculos! HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează