SPORTURI  »  TENIS  »  ADELAIDE

Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2021 » Când se joacă meciul

Simona Halep / foto: Guliver/Getty Images +29   FOTO
Simona Halep / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 10:05 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 10:44

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și-a aflat prima adversară din cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide. 

  • Simona Halep este pe lista preliminară a jucătoarelor care vor evolua începând de pe 31 ianuarie la Melbourne în cele două turnee WTA 500, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Cele care se vor desfășura în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie, premergătoare Australian Open.
  • Australian Open 2021 va începe pe 8 februarie, iar Halep, 29 de ani, este a doua favorită a competiției, după australianca Asleigh Barty.

Vineri, după ora 10:30, ora României, Simona Halep va juca împotriva liderului mondial Ashleigh Barty (24 de ani). Partida va începe imediat după încheierea meciului Rafael Nadal - Dominic Thiem. Conform news.ro, fiecare jucător/jucătoare dispută doar un meci, cu supertie-break în caz de egalitate de seturi.

Simona Halep și Barty s-au întâlnit în patru meciuri oficiale până în prezent. Jucătoarea din România se află în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 3-1.

În aceeași dimineață, de la ora 04:30, se joacă alte două meciuri din cadrul turneului de la Adelaide: Djokovic - Jannik Sinner și Naomi Osaka - Serena Williams.

Ce spune antrenorul Apostu-Efremov: „Avem condiții bune, e important să aibă meciuri”

„Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel. Din punct de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. 

Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti. E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră”, a explicat antrenorul Artemon Apostu-Efremov, citat de digisport.ro

FOTO: CUM ARATĂ APARTAMENTUL ÎN CARE E CAZATĂ SIMONA HALEP ÎN ADELAIDE

foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
+25 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea, săgeată către Simona Halep înainte de Australian Open? De la ce a pornit totul

Acuzat că nu ia atitudine, Nadal l-a „înțepat” pe Djokovic: „Unii facem lucrurile privat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  26 Ianuarie 2021, 12:11

Nu stiu de ce se complica cu demonstrative.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează