SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Prima reacție a lui Ashleigh Barty după înfrângerea cu Halep: „Sunt mândră că i-am pus probleme Simonei”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 16:40

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid după victoria în fața lui Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA), scor 7-5, 7-5.

  • Simona Halep va juca în semifinale cu Belinda Bencic (18 WTA). Meciul va avea loc vineri.

Jucătoarea din Australia s-a arătat mulțumită de jocul prestat în sferturile turneului de la Madrid și recunoaște că nu a putut să-i facă față Simonei.

Sunt mândră de modul în care am jucat, sunt mândră că i-am pus probleme Simonei. Au fost doar câteva greşeli la rând, care şi-au spus cuvântul la final. Pentru mine a fost un joc bun, nimic mai mult. Cu siguranţă că pot ieşi de pe teren după acest meci cu zâmbetul pe buze, pentru că am făcut tot ce a depins de mine”, a declarat Barty după meci.

După această victorie, Simona Halep va reveni, începând de luni, pe locul 2 în ierarhia WTA.

de Răzvan Cîrceag

Citește și: 

Simona zburdă pe zgura din Madrid! O doboară pe Barty, se califică în semifinale și revine pe locul 2 WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Mai 2019, 18:25
Postat de idi53 pe 09 Mai 2019, 18:12

Greul deabea acum incepe pt Simona!Are multe puncte de aparat la Roma si Paris !daca reuseste va ramane lieder ,daca nu va cadea destul in clasament!

In functie de ce va face Osaka, Simona poate sa castige si Madrid si Roma si Roland Garros si totusi sa nu fie nr.1 mondial dupa Paris. C-asa-i in tenis! :-) (de exemplu, daca Osaka ajunge in semifinale la Paris sau sferturi la Paris si cel putin sferturi la Roma, atunci Simona poate castiga toate cele 3 turnee majore pe zgura si nu tot va fi pe locul 2 la sfarsitul Roland Garros-ului). Pozitia in clasament nu e atat de importanta. Importante sunt victoriile.

idi53
idi53  •  09 Mai 2019, 18:12

Greul deabea acum incepe pt Simona!Are multe puncte de aparat la Roma si Paris !daca reuseste va ramane lieder ,daca nu va cadea destul in clasament!

damonns
damonns  •  09 Mai 2019, 18:01

De data asta, Simona va pierde meciul cu Belinda Bencic, anul asta la Dubai a pierdut meciul cu Bencic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează