SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU

Simona Halep începe noul sezon în Australia » La ce eveniment va participa alături de Emma Răducanu și Naomi Osaka

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 10:40 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 12:11

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va începe anul 2022 în Australia, acolo unde își va face încălzirea pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (17-30 ianuarie).

Astfel, dubla campioană de Grand Slam va merge la începutul lunii ianuarie la Melbourne, unde va participa la Melborune Summer Set, eveniment care va fi compus din două turnee WTA 250, între 3 și 9 ianuarie.

Alături de Simona, la Melbourne Summer Set vor fi alte două campioane de Grand Slam: Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) și japoneza Naomi Osaka (24 de ani, 13 WTA).

Tablourile celor două turnee vor fi stabilite pe 27 decembrie, dată la care Simona Halep va afla dacă s-ar putea duela cu Răducanu sau Osaka. În total, la cele două turnee din Melbourne vor participa 20 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii. 

SImona Halep: „Mă voi antrena în București”

Halep ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021. Varianta Omicron a coronavirusului, apărută chiar în Africa de Sud, i-a dat peste cap programul. 

„Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. În Bucureşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici. Poate doar câte un week-end, pentru relaxare.  Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin.

Mă uit cu încredere spre 2022, pe care-l aștept cu mare drag, pentru că anul ăsta nu am jucat prea mult. Am nevoie de meciuri oficiale, sper ca în primele luni din 2022 să am cât mai multe meciuri și să ajung la nivelul de încredere de anul trecut”, a spus Simona Halep, potrivit Telekom Sport

VIDEO Profesoară pentru fani » Simona Halep se alătură altor nume celebre care vor preda tenis online

Citește și: 

Simona Halep și-a confirmat participarea în premieră la un turneu american: „Abia așteptăm să o primim”

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează