SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Declarații savuroase ale adversarei Simonei Halep: "M-am văzut de 5 ori la vestiar, făcând duș"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 23:16

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) va juca în sferturile de finală de la WTA Dubai împotriva Belindei Bencic (21 de ani, 45 WTA). Elvețianca a trecut dramatic de Aryna Sabalenka (9 WTA), scor 6-4, 2-6, 7-6(7).

Bencic a fost nevoită să salveze nu mai puțin de 6 mingi de meci în decisivul cu Sabalenka și declară că pornește în meciul cu Halep din postura jucătoarei care nu are nimic de pierdut

"În acest moment pot să spun că nu știu exact de ce am câștigat acest meci. Cred că în 5 momente deja mă vedeam la vestiar făcând duș, iar apoi dintr-o dată am câștigat meciul. Cred că eu și Aryna am făcut o partidă foarte bună. E o jucătoare foarte bună, cred că amândouă meritam să câștigăm, dar eu am avut mai mult noroc. Mingile de meci le-am jucat cu spatele la zid, nu mai aveam nimic de pierdut. Am jucat și atât. Nu-mi vine să cred că am câștigat.

Această victorie mi-a dat multă energie, nu mă gândesc încă la meciul cu Simona Halep. Bineînțeles, e o campioană, returnează multe mingi. Nu am nimic de pierdut, doar de câștigat. Sunt foarte fericită pentru parcursul meu de până acum și tot ce va veni de aici înainte este un bonus", a declarat Bencic la final.

vezi și:

Simona Halep și-a aflat adversara din „sferturile” de la WTA Dubai! Meci dramatic între Bencic și Sabalenka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  21 Februarie 2019, 10:49

Bravo Belinda! Ai jucat cu un dulap. Si cand priveste Sabalenka la tine te ia cu fiori reci. M-am bucurat ca ai castigat in fata batatoarei de covoare!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  21 Februarie 2019, 10:03

Belinda imi pare rau de tine ,mai ales cand jucai cu Federer ,erati cuplu favorit al meu ,dar acum... o sa ramai fara bonus .Hai Si mo na

Vezi toate comentariile (2)
Comentează