SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // VIDEO Halep a ridicat publicul de la Madrid în picioare! Superlovitura reușită în setul doi: „Serios, Simona? WOW!”

Simona Halep // Sursă foto: Reuters
Simona Halep // Sursă foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 16:57

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o înfruntă de la această oră pe Belinda Bencic (22 de ani, 18 WTA, Elveția), în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Halep a câștigat primul set categoric, 6-2, însă a întâmpinat o rezistență serioasă în setul secund, când Bencic a ridicat treptat nivelul jocului.

Condusă cu 4-3, într-un game dificil, Simona a reușit una dintre cele mai frumoase lovituri ale meciului. Românca a rezistat eroic în fața asediului elvețiencei și a inventat un pasing de backhand uluitor, care a ajutat-o să egaleze la 4.

Punctul a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul de la Madrid, iar contul oficial al WTA a cinstit cum se cuvine punctul de geniu al lui Halep: „Serios, Simona? Wow!”. 

Vezi aici toate detaliile despre meciul Simona Halep - Belinda Bencic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează