SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Simona Halep, prima reacție după victoria cu Bianca Andreescu: „Nu mă simt prea bine”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 17:44

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a câștigat primul meci din grupa violet de la Turneul Campioanelor în fața Biancăi Andreescu (19 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-3, la capătul a două ore și jumătate electrizante. 

  • Simona Halep va juca miercuri, cu Elina Svitolina, de la 12:30.
  • În primul meci al grupei, Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 7-6(12), 6-4. Detalii AICI!

„E o performanță incredibilă să fiu pentru a șasea oară la Turneul Campioanelor. Sunt mândră de mine și de echipa mea. Am luptat și în cele din urmă am câștigat. Nu mă simt prea bine, dar mâine am timp de odihnă. 

Sunt foarte fericită că am câștigat la Turneul Campioanelor. Am jucat împotriva unei adversare cu 10 ani mai tinere și a fost destul de greu”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Cum arată grupele

  CLASAMENT GRUPA ROȘIE 

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Ashleigh Barty12-11
2. Naomi Osaka12-11
3. Belinda Bencic11-20
4. Petra Kvitova11-20

 

CLASAMENT GRUPA VIOLET

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina12-01
2. Simona Halep12-11
3. Bianca Andreescu11-20
4. Karolina Pliskova10-20

Vezi și:

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Simona Halep, criză de nervi în fața lui Darren Cahill! Ce i-a cerut antrenorul după break-ul făcut de Andreescu

Vezi AICI totul despre Simona Halep - Bianca Andreescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
105662257060988
Eugen Qy  •  29 Octombrie 2019, 03:39
Postat de alegsandru pe 28 Octombrie 2019, 19:16

E naturala. Nu ofera zambete false holiudiene si expresii frumoase lipsite de continut, cum face canadianca.

N-ai de ce s-o ataci astfel pe canadianca ! ASTA -Hollywoodian- e felul in care nord-americanii si nord americancele au invatat -inca de mici- ca TREBUIE sa se comporte in compania celor care apartin tarilor ce sunt OBLIGATE a deveni COLONII (cazul tarii noastre-din pacate) ale marilor puteri si ale MULTINATIONALELOR ! Cand tara noastra nu era COLONIE, era vrespectata la TOATE nivelurile si cetatenii ei erau priviti cu ADMIRATIE -nu ca acum cand suntem -de cele mai multe ori- priviti cu SCARBA si pana si sportivii nostri de frunte -ai nostri- furati de arbitrii meciurilor lor ! AICI ne-au adus componentii asa-zisei CLASE POLITICE ROMANESTI (toti fara exceptii TRADATORI ai ROMANIEI si mai ales ai ROMANILOR)......

2078200209136590
Calu Balan  •  28 Octombrie 2019, 22:09
Postat de argus pe 28 Octombrie 2019, 19:59

Intai, felicitari! Dar sunt cateva aspect nelalocul lor, dpdv vomportamental, cred eu! Intre a fi "nestapanita" si "lipsita de respect", asta-i Simona! Nu stie (a cui sa fie vina?) ca atunci cand ti se adreseaza cineva, trebuie sa-l privesti in ochi, aratand-ui ca il respecti, ca esti interesata de ceea ce iti spune! "Istericalele" (sa ma scuze, dar nu am gasit un alt termen) manifestate si fata de Darrin Cahill (de care practic, s-a rugat sa revina ca antrenor!). Domnisoara Halep, are probleme de sanatate din pacate, nu numai cele de ordin fizic (apropos de desele "plezneli" la care nu poate renunta, mai ales la cele de la cap). Ca, tot vorbeam de comportament, de politete, a fost normala raceala cu care a dat mana cu Bianca? Nu pot uita un meci Simona-Kerber, pe care Kerber l-a pierdut, Kerber a venit la fileu si a imbratisat-o! Ce frumos ar fi fost ca Simona sa fi facut acest gest cu Bianca! Sa vedem cat o mai suporta Darren Cahill comportamentul Simonei! PS "...nu mă simt prea bine, dar mâine am timp de odihnă."?

Revin! Aroganta a fost Bianca. Cea care pierde inițiază o imbratisare. E regula nescrisă între mari campioane! Aaa!! Dacă juca cu o fetiță de 17 ani locul 100 în lume și căstiga in extremis da, o imbratisezi ca sa o imbarbatezi. Dar Bianca e castigatoarea ultimului GS si e o mare campiona! Deci eu cred ca a fost aroganta si ofticoasa si daca o s-o mai țină în ritmul ăsta o scot de la inima! Sper sa se reintalneasca in finala!

2078200209136590
Calu Balan  •  28 Octombrie 2019, 22:00
Postat de caoradea pe 28 Octombrie 2019, 21:23

Vad ca toti romanii o faceti pe Bianca, canadianca. Acum ceva timp, cand triumfa pe la Us Open, toti ati fost de acord, ca e roamanca. De unde schimbarea asta ? De fapt, Halep nu e romanca dar Bianca e. Ca una are cetatie romana (dar fiind macedonianca) iar cealalta este romanca cu cetatenie canadiana e altceva. F interesant aceasta viziune, legata de simpatie. Amandoua nascute aici, dar voi tineti cu cea care e cetatean roman.

Bianca e născută în Canada! Tin cu ea dar o iubesc pe Simo! Sa se reintalneasca in finala!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează