SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE SHENZEN

SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ SHENZEN. Reacția Simonei Halep după primul turneu câștigat în 2018: "Acesta e visul meu"

FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis/ +1   FOTO
FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis/

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 14:35

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat turneul de la Shenzen, China, contra cehoaicei Katerina Siniakova, locul 47, scor 6-1, 2-6, 6-0, după un meci disputat într-o sală. (Detalii aici)

După meci, la festivitatea de premiere, Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are pentru anul acesta, spunând că visează la un turneu de Grand Slam.

"A fost o săptămână foarte bună pentru mine și am jucat destul de bine. A fost o finală grea, Siniakova a jucat foarte de bine. Am avut un joc bun, am încercat să dau totul ca să câștig și mă bucur că am luat primul trofeu din acest an.

Am fost puțin emoționată, dar am încercat să mă bucur de meci chiar dacă am jucat indoor. Nu e ușor, dar mi-am făcut treaba și sunt fericită că am reușit să câștig primul titlu al anului.

A fost o săptămână grozavă pentru mine, am jucat foarte bine. A fost dificil împotriva Siniakovei, ea a jucat foarte bine. A învins-o pe Sharapova, ceea ce înseamnă enorm. Cred că am reușit un meci mare azi, am dat totul pentru a câștiga.

Este un început excelent de an. Este minunat să începi cu un trofeu câștigat. Dar e prea mult să mă gândesc deja la câștigarea unui turneu de Grand Slam. Vreau să o iau turneu cu turneu. Cu siguranță o să dau tot ce am mai bun. Da, visul meu este să câștig un turneu de Grand Slam", a spus Simona Halep la festivitatea de premiere. 

Citește și: FOTO INCREDIBIL Așa arată sala în care Halep a disputat finala de la Shenzen cu Siniakova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Ianuarie 2018, 18:19
Postat de simonhalep pe 06 Ianuarie 2018, 14:55

a bătut palma cu siniakova. eu iau la simplu și vi-l dăm vouă la dublu. bat cehoaicele la ale noastre ca la fasole. e 3-0.

e implicat si tiriac?:) na belea,au castigat ale noastre:)

spinoza
spinoza  •  06 Ianuarie 2018, 16:41

Bravo Simona! Succes in 2018!!!

465860936949897
Marcel Arcana  •  06 Ianuarie 2018, 16:20

SI ACUM ... CUM ESTE CU ..A BATUT PALMA ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează