SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Hagi, mesaj categoric după finala pierdută de Halep la Australian Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 16:31

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Imediat, pe toate rețelele de socializare, românca a primit mai multe mesaje pentru a fi felicitată pentru cum a luptat în ultimele două săptămâni.

Gică Hagi, apropiat al familiei Halep, i-a transmis și el un mesaj Simonei prin intermediul rețelelor de socializare. Același lucru l-a făcut și clubul său, Viitorul Constanța.

"Atât de aproape. Nu înceta să crezi, titlul de Grand Slam va veni. Eşti o mare luptătoare şi visul tău va deveni în curând realitate", a scris Hagi pe Facebook.

Și Viitorul, echipa lui Gică Hagi, a postat un mesaj pe site-ul oficial:

"FC Viitorul și Academia Hagi îi mulțumesc Simonei Halep pentru mândria de a ne oferi o nouă finală de Grand Slam.

Știm că astfel de performanțe nu se pot realiza fără foarte multă muncă, fără o ambiție extraordinară și cu siguranță că va veni și momentul mult așteptat de a câștiga un astfel de turneu.

Simona Halep este un exemplu pentru noi toți de sacrificiu, de a lupta până la capăt cu toate resursele" a fost mesajul transmis de Viitorul.

gica hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cris.bs74
cris.bs74  •  27 Ianuarie 2018, 18:22
Postat de Adrian Nistor pe 27 Ianuarie 2018, 17:48

respect pentru Gica si Simona, doua embleme ale sportului romanesc! datorita lor mai stie lumea ca existam. in rest, taietori de frunza si vanduti prin piata Victoriei ...cu munca e mai greu!

ghergheb, ești praf fraiera. Te faci ca lucrezi la stat sau ești pensionar pe caz de boala? Ce înseamnă munca pentru tine? Manele, bere și grătar cumva? psd a fost și va fi dezastrul țării, din cauza multora ca tine românii nu sunt respectați. Singura speranța este să mai ai puțin. Tu și alții ca tine.

344018929370831
Adrian Nistor  •  27 Ianuarie 2018, 17:48

respect pentru Gica si Simona, doua embleme ale sportului romanesc! datorita lor mai stie lumea ca existam. in rest, taietori de frunza si vanduti prin piata Victoriei ...cu munca e mai greu!

gicab
gicab  •  27 Ianuarie 2018, 17:29

Neamurile lor... da jijica ce a zis?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează