SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Pont dat de McEnroe înaintea finalei de la Australian Open: "Ăsta va fi scorul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 17:57

Patrick McEnroe, fratele mai mic al cunoscutului John McEnroe, e comentator la ESPN și are mare încredere în Simona Halep în finala de la Australian Open cu Caroline Wozniacki.

Fostul număr 28 ATP din 1995 a analizat meciul de sâmbătă, de la ora 10:30, și a oferit și o predicție.

"Halep să continue să atace mingile scurte şi mai ales să fie dispusă să facă pasul în interiorul terenului şi să ia mingea repede, când apare această oportunitate. Deşi Wozniacki se mişcă repede şi este superpregătită, ea nu este atât de rapidă ca Halep. Simona Halep îşi poate extrage un avantaj din asta, dacă este dispusă să treacă de linia de fund la momentul oportun.

Halep trebuie să schimbe ritmul şi direcţia în timpul duelurilor din spatele terenului. Lui Wozniacki îi place ca mingea să-i vină tare şi plat, pentru că absoarbe ritmul. Halep trebuie să fie dispusă să joace şi cu mingi înalte, cu unghi deschis, chiar să trimită câte un slice larg pe partea de rever a adversarei, pentru a o scoate pe Wozniacki din ritmul care-i place", a declarat McEnroe, conform news.ro.

 

"Ambele vor fi campioane foarte simpatice şi vor avea drumuri incredibile. Sincer, mi-ar plăcea să le văd pe amândouă câştigând un Grand Slam. Dar acesta este tenisul şi doar o jucătoare din 128 va pleca având trofeul. În acest an, acea jucătoare va fi Simona Helep: 7-5, 6-4"
Patrick McEnroe

  • Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
902266089848384
Petru Simion  •  26 Ianuarie 2018, 23:23

Nu prea inteleg cu sponsorii ,dar de maine (daca nu si mai repede,la noapte) vor sari cei mari cu toate ofertele . Peste 25 de milioane de suflete romane vor fi in SARBATOARE . SCOR ; SIMONA 6-3 , 6-2 that is all. IN GOD WE TRUST and SIMONA.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 22:57
Postat de haideusicfr pe 26 Ianuarie 2018, 22:56

Bravo John!

Pardon Patrick!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 22:56

Bravo John!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează