SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // S-a aflat ce i-a zis Caroline Wozniacki la fileu Simonei Halep, după finalul meciului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 10:52

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open 2018, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Cele două jucătoare și-au adresat cuvinte frumoase la finalul partidei.

Chiar dacă a pierdut primul loc și a treia șansă de a câștiga un turneu de Mare Șlem, Simona Halep a fost lăudată de toată lumea după acest meci.

Cele două jucătoare au câștigat același număr de game-uri, iar Wozniacki a avut 110 puncte câștigate, în timp ce Simona 108, o diferență de doar două puncte.

La final, Caroline Wozniacki a avut un gest senzațional, lăudat de toată lumea. Tennis.com a aflat ce i-a zis daneza Simonei Halep la finalul partidei, când a felicitat-o la fileu.

"Îmi pare cău că a trebuit să câștig azi", i-a șoptit Wozniacki jucătoarei noastre, anunță sursa citată.

Citește și: Ai ratat finala de la Australian Open? Tot ce trebuie să știi e aici! Reacții, opinii, analize + imagini de la Melbourne

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
gugut
gugut  •  29 Ianuarie 2018, 11:06

Simona Halep pe mine personal m-a convins, pentru a nu știu câta oară, că este o jucătoare de top!!!! Felicitări Simona Halep, ai făcut un turneu de aur, ești o învingătoare! Este clar că Simona Halep, din cauza fizicului de care dispune, trebuie să muncească dublu pe teren, pentru a avea șanse în fața unor amazoane înalte și puternice cum sunt această Caroline Wozniacki, Sharapova, Kerber, Mertens - ca să nu mai zic de Serena sau Venus Williams. Acum este un moment de cotitură în cariera Simonei: dorește sau nu dorește să se înhame mai departe la o astfel de corvoadă, la această tortură permanentă din partea condițiilor meteo, adversarelor puternice, criticilor neavenite... Poate să continue, poate foarte bine să renunțe, eu nu o voi urî dacă ve renunța - e cumplită viața asta de Nr. 1 WTA... Dar dacă va continua, voi rămâne mereu același susținător optimist și entuziast al ei: HAI SIMONA, HAI ROMÂNIA!!!!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  28 Ianuarie 2018, 23:14
Postat de indolentuu pe 28 Ianuarie 2018, 16:46

mai bine i spunea imi pare rau de magariafacuta la 4 3 pentru tine simono in setu decisiv

Pai aia era continuarea :""Îmi pare cău că a trebuit să câștig azi"de aia am facut magaria la 4-3 pentru tine !!! Si apoi a repetat-o si la cuvantarea de dupa finala "Îmi pare cău că a trebuit să câștig azi"

indolentuu
indolentuu  •  28 Ianuarie 2018, 16:46

mai bine i spunea imi pare rau de magariafacuta la 4 3 pentru tine simono in setu decisiv

Vezi toate comentariile (15)
Comentează