SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Simona Halep în mijlocul unui scandal-monstru în Australia! Acuzată dur după finala cu Wozniacki: "Urăsc asta! E un joc al minții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 20:23

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Meciul a fost lăudat de toată lumea, intensitatea și echilibrul fiind cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie înfruntarea.

Totuși, au fost și momente criticate de fani, iar Simona Halep pare că este în mijlocul unui nou scandal. Seven Sport, un site din Australia, a făcut o analiză cu privire la time-out-ul cerut de Halep în setul 2.

La 3-2 pentru ea, românca a acuzat probleme fizice, asta și din cauza căldurii sufocante de la Australian Open. Totuși, sunt oameni care au taxat dorința Simonei pe Twitter, crezând că este doar un "joc al minții" pentru a o scoate din ritm pe adversară.

"A încercat Simona Halep să se joace cu mintea lui Wozniacki?" este titlul materialului în care sunt prezentate mai multe reacții de pe Twitter.

"Întoarcerea uimitoare din setul secund i-a pus pe mulți pe gânduri dacă acea pauză a fost luată pentru a o scoate din joc pe Wozniacki", scriu australienii.

Iată câteva dintre reacțiile care o taxează pe Simona după acea pauză:

"Nu mă pot abține să întreb cât de mult din acest joc al minții al lui Halep are de a face cu jocul Carolinei Wozniacki. Gândiți-vă cât de aproape este fata asta de un Grand Slam", a scris Paul Johnson pe Twitter. 

"Joc al minții", a scris și Sanjeevan.

"Fake time-out al Simonei Halep. Urăsc acest anti-joc", a scris Firat.

"Simona, ești sigură că aveai nevoie de acest timeout? Joacă cinstit acest meci", a scris Sophie Johnson.

"Acest timeout medical este doar o glumă. Wozniacki o domina pe Halep, iar apoi aceasta a cerut timeout pentru a-și trage respirația. A fost nedrept", a scris Frank Meehan. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
1482314465125529
Tudor Alexandru  •  30 Ianuarie 2018, 14:27

Sunteti dusmanosi si plini de prostie.....scoateti in evidenta pauza Simonei , dar pe a Carolinei , cand s SIMONA era la conducere nu o mai vedeti?????Mars.....comentatori de...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209514789212430
Daniel Amsterdam  •  28 Ianuarie 2018, 20:45

din comentariile unor neica nimeni ati facut un articol. Halep macar a cerut ajutor intre game-uri plus ca avea avantaj. ailalta in schimb a intrerupt brus meciul pt un plasture sub genunchi. Statisticile arata ca halep a jucat mai bine exceptand "unforced errors". astea pot fi lejer cauzate de oboseala. Caprita aia de daneza s-a trezit in finala jucand cu locurile 21, 32, 37, 39. WTF. noroc sa ai

213703732432012
Michael Johnson  •  28 Ianuarie 2018, 18:53
Postat de iulix73 pe 28 Ianuarie 2018, 01:38

Ai comis-o , iar , prostul naibii ...

Ai ***-o, crap-ule (vezi eng.)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close