SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA // Înfrângerea cu Bencic poate însemna pierderea locului 2 WTA! Cine și CUM o poate depăși pe Halep până la finalul săptămânii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 19:50

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6. 

Vezi cele mai tari imagini din duelul Halep - Bencic!

Simona Halep poate pierde poziția secundă din clasamentul WTA după doar o săptămână. Totul depinde de parcursul Petrei Kvitova, locul 4 WTA în acest moment.

Cehoaica va juca vineri în semifinale, de la ora 15:00, contra taiwanezei Su-Wei Hsieh (31 WTA). O calificare în finală nu ar fi însă suficientă pentru ca cehoaica să o depășească pe Halep.

Simona va avea de luni 5727 de puncte, iar Petra ar acumula doar 5605 pentru accederea în ultimul act. Doar triumful la turneul din Emirate ar duce-o pe Kvitova la 5920 de puncte, cu 193 mai multe decât românca.

Nipona Naomi Osaka (21 de ani) va rămâne lider WTA indiferent de rezultat.

Vezi și: 

VIDEO + VIDEO » Halep, ELIMINATĂ de la Dubai! Turnură incredibilă în duelul cu Bencic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
viomarmi22
viomarmi22  •  22 Februarie 2019, 12:57

Păcat, mare păcat ! Și-a bătut joc de tenis în meciul cu Bencic și nu a fost vorba nici pe departe de oboseală, sunt oameni care lucrează 6 zile din 7, câte 8-10 ore muncă fizică foarte grea și nu se vaită de oboseală, dar în cazul lui Halep lipsa unui antrenor se vede din cosmos, setul al 2-lea al meciului putea fi tranșat în favoarea ei, dacă îi stătea mintea la tenis și nu dormea pe teren mai ales pe serviciul propriu ! Nu poți să faci cadou atâtea puncte cu o nepăsare incredibilă din duble greșeli care au pecetluit multe game-uri în favoarea lui Bencic, parcă era o începătoare din top 1000 ATP rata niște mingi ușoare din niște poziții incredibil de simple pe care în mod normal le-ar fi câștigat cu ochii închiși în fața oricărei adversare ! Eu sunt un suporter al Simonei, o critic foarte rar și sper să nu mai văd din partea ei asemenea meciuri făcute cadou adversarelor, precum s-a întâmplat anul trecut la Wimbledon când a fost eliminată în turul 3 după ce a făcut un meci lamentabil cu Su Wei Hsieh, când avea 5-2 în setul decisiv și dintr-o dată a apucat-o somnul și astfel a pierdut toate game-urile până la final, iar subnutrita din Taiwan câștiga decisivul cu 7-5 !!! O mare campioană, nu face cadouri în momente decisive, precum o fac jucătoare ”poker face” ca Pliskova și Halep când le apucă somnul pe teren, doar un antrenor bun știe cum să le trezească la timp și trebuie să-l angajeze urgent pe Andrei Pavel, mai ales că serviciul mai puternic i se datorează

709871656065852
Sandu Muresan  •  22 Februarie 2019, 08:20

sinteti ridicoli prisnelu asta a mers mereu la cacialma , lipsita de modestie ,lipsita de bun simt o laudaroasa pina la dumnezeu de acea nu este iubita de nimeni dintre fete *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  22 Februarie 2019, 08:08

Calcule....calcule...Ne bucuram ca va da Simonica de lucru!***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează