SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Coincidență sau nu? Detaliul legat de singurele turnee din 2019 la care Simona Halep a avut rezultate bune

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 13:39

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, a ratat șansa de a reveni pe primul loc în clasamentul WTA, fiind învinsă în semifinalele de la Miami de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 5-7, 1-6.

Din cele șase turnee pe care le-a disputat până acum Simona Halep în 2019 doar la două a avut un tehnician în loja sa. Coincidență sau nu acolo a obținut cele mai bune rezultate. La Doha, când în boxa sa a fost Thiery van Cleemput, românca a ajuns până în finală, iar la Miami, alături de Daniel Dobre, a atins semifinalele.

Simona a rupt legătura cu belgianul după competiția de la Doha. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Daniel Dobre după cea de la Miami. La conferința de presă de dinainte de startul întrecerii din Florida, ea a spus că a semnat un contract pe termen lung cu tehnicianul român, cel care i-a fost alături și în alte perioade ale carierei sale.

Halep va lua o pauză de trei săptămâni până la semifinala de Fed Cup cu Franța, care va avea loc pe 20 și 21 aprilie. Apoi, va începe sezonul de zgură, unde va juca Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.

Citește și:

Declarație cu impact a Martinei Navratilova despre Halep: „Suferă de sindromul impostorului” » La ce se referă marea campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  30 Martie 2019, 15:48

Pai da, ca la alea la care a pierdut l-a avut pe Cahill... Dar nu in loja, evident.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close