SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Stupoare la conferința Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”. Cum a reacționat jucătoarea noastră

Simona Halep la conferința de presă de la Toronto
Simona Halep la conferința de presă de la Toronto

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 09:16 / Actualizat luni, 15 august 2022 10:52

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat turneul de la Toronto, după victoria din finala cu Betariz Haddad Maia (26 de ani, 16 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3. La conferința de presă de la finalulul meciului, românca a fost în centrul unei confuzii create de o jurnalistă.

Simona Halep a fost întrebată dacă va sărbători cu „fanii săi unguri” victoria de la Toronto, jurnalista confundând țara de proveniență a sportivei din România. 

Imagini memorabile! Simona Halep, asaltată de fani după titlul de la Toronto » Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”
WTA TORONTO
Imagini memorabile! Simona Halep, asaltată de fani după titlul de la Toronto » Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

„Simona Halep, ai de gând să sărbătorești victoria alături de fanii unguri?”

„Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria alături de fanii tăi unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a fost întrebarea jurnalistei, potrivit Eurosport.

Simona a rămas uimită preț de câteva secunde, apoi a spus că nu are timp de sărbătorit și le-a mulțumit fanilor români pentru susținere:

„Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci.

Cât despre fani, despre fanii români, vreau doar să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut”.

Cu ce se alege Simona Halep după titlul de la Toronto

Halep a cucerit al treilea titlu la Rogers Cup, denumirea competiției canadiene desfășurată succesiv la Montreal și Toronto. Cu cele 900 de puncte obținute pentru triumful din acest an, Simona face un salt impresionant în ierarhia WTA. Urcă de pe 15 până pe 6, cu un total de 3.255 de puncte.

Sportiva din Constanța urcă spectaculos și în clasamentul pentru Turneul Campioanelor. Ajunge la 2.591 de puncte, obținute în anul calendaristic 2022, și ocupă locul 4. În fața ei mai sunt Iga Swiatek, Ons Jabeur și Jessica Pegula.

Simona Halep a obținut și un cec în valoare de 439.700 de dolari. Cu suma încasată din Canada a depășit bariera celor 40 de milioane de dolari, doar câștiguri din tenis. Doar surorile Serena Williams și Venus Williams îi sunt superioare.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, epuizată după titlul cucerit la Toronto: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

Trofeul nu e totul » Cu ce se alege Simona Halep după titlul de la Toronto: salt spectaculos și o căruță de bani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
267890
267890  •  16 August 2022, 19:37

Vai, și cum stă Halep cu mâna la tâmplă! Mai că îți vine să crezi că gândește.

dobrin
dobrin  •  16 August 2022, 18:51
Postat de adi_stelistul pe 15 August 2022, 16:10

Suntem prea sensibili noi cu subiectul. Un prieten ungur imi povestea cum a așteptat degeaba un client englez pe aeroportul din Budapesta. Acela urcase in avionul de București. Pentru ei suna la fel și nu prea fac diferența. La noi sunt mulți care nu stiu diferența între Niger și Nigeria (inclusiv un comentator TV am prins cu asta), dar nici măcar între Slovacia și Slovenia mulți nu pot sa o facă. Chiar acum 15 minute citeam despre un cuplu de italieni trimiși de agenția lor de turism la Craiova in loc de Cracovia... Zic ca putem fi mai relaxați cu subiectul asta! Înverșunarea e semn de mari complexe. Sincer!

Am auzit si eu ca s-a transformat Craiova in obiectiv turistic international. Primii doi turisti au ajuns deja in Banie :))))))))))

267890
267890  •  16 August 2022, 17:19

Părerea mea e că Halep nici nu s-a prins despre ce fani era vorba. A vorbit ca să se afle în treabă, așa cum face de obicei. Nu e cazul să o suspectăm pe Halep de nu stiu ce istețime.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează