SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // Wilander și-a dat seama după setul 1 de puterea Simonei! Declarație incredibilă: „Toți o subestimează, dar provoacă panică!”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 17:29

Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) a jucat împotriva americancei Cori Gauff (313 WTA, 15 ani) în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, victorie 6-3, 6-3. Expertul Eurosport Mats Wilander a comentat primul set.

Simona Halep - Cori Gauff e liveTEXT AICI

 „Îmi place foarte mult cum joacă Simona. E foarte agresivă. A făcut multe puncte pe al doilea serviciu al americancei. Trebuie să riște un pic mai mult pe forehand. Să intre mai mult în teren. Face prea multe greșeli cu forehand-ul”, au fost ideile enunțate de Wilander între seturi.

Wilander, fan declarat al Simonei 

Înaintea meciului din „optimi”, Mats lăuda prestația româncei:  Simona Halep este mai bună decât credeam noi pe iarbă. Le face pe jucătoare să se panicheze și simt că trebuie să încheie punctul rapid, din două sau trei lovituri. Am un mare respect pentru Halep și ce a reușit să facă în meciul cu Azarenka. 

Respectul e atât de mare încât trebuie să reconsider ceea ce ar putea să facă la acest turneu, pentru că nu cred că va pierde cu Gauff. Din punctul meu de vedere este deja în semifinale. Este o mare oportunitate pentru Halep, foarte mare”.

Vezi și:

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Surpriză uriașă: Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, eliminată de Alison Riske în optimi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  08 Iulie 2019, 22:57

Anul trecut la un turneu de tenis, invitata lui Mats Vilander si Barbara Schet, a fost Simona Halep. La despartire, Barbara si Simona s-au pupat. Dar Simona l-a pupat si pe Mats Vilander. De atunci Mats este indragostit de Simona! Vorbeste atit de frumos despre dinsa, ca despre nimeni altcineva! Cine se joaca cu focul, se arde! Atentie a l amore! Cu Vilma Goici!

rivaldinho
rivaldinho  •  08 Iulie 2019, 21:40

Jalnic Wilander! Mi-e greata de acest personaj. Face alergie de fapt la Halep!

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  08 Iulie 2019, 18:28

Mă miră ce spune tipul, de obicei el este cel care o subestimează pe Halep ! În fine, să aibă gura aurită !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează