SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // Simona Halep lăudată de tatăl lui Cori Gauff: „E o jucătoare grozavă”

Cori Gauff // Foto: Guliver/GettyImages
Cori Gauff // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 17:01

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) o înfruntă luni, de la ora 16:30, pe Cori Gauff (15 ani, 313 WTA), în optimile de finală de la Wimbledon.

Tatăl lui Cori Gauff a vorbit foarte frumos de Simona Halep, dar e convins că fiica lui o poate învinge pe jucătoarea noastră.

Simona este o jucătoare grozavă, luptă extraordinar. Sper ca fiica mea să fie pregătită pentru acest challenge. Cred că, dacă va juca tenisul ei cel mai bun, va avea şanse să se impună.

Trebuie să stea pozitivă, să lupte la rândul ei, aşa cum a făcut-o în meciul cu Hercog. Astfel, va avea o şansă. Cred că cel mai bun tenis al ei va fi de ajuns pentru a câştiga”, a spus tatăl lui „Coco”.

3 informații despre Cori Gauff

  • Le are model pe surorile Williams 
  • La vârsta sa, are deja contract cu firma de reprezentanță Team8, deținută de Roger Federer. 
  • În 2018, în același an în care Simona Halep s-a impus la Roland Garros, Cori Gauff a câștigat întrecerea junioarelor de la Paris, la doar 14 ani

Citește și:

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // VIDEO Halep, față în față cu al 10-lea meci în fața unei adolescente în ultimii 3 ani: cum s-a descurcat până acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1504004369616500
Florea Virgil  •  08 Iulie 2019, 18:01

fetiței lui tata nu i-a fost de ajuns tenisul ei cel mai bun. Trebuia ceva mai mult, dar pare că încă nu l-a găsit. Simona din primul game s-a văzut că ia meciul în serios. Nu că i-ar fi fost frică ci pentru că avea nevoie de victorie azi.

sooos1ck
sooos1ck  •  08 Iulie 2019, 09:41
Postat de reteleanu pe 07 Iulie 2019, 19:25

pai...ce sa-i spuna si el? ca o saa ia 3 game-uri?

Nu cred ca o sa castige doar 3 game-uri; E o luptatoare, se aseamana f mult cu Simona; Una peste alta, cred ca o sa ajunga mare pustoaica asta!

reteleanu
reteleanu  •  07 Iulie 2019, 19:25

pai...ce sa-i spuna si el? ca o saa ia 3 game-uri?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează