SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Dezvăluirea antrenorului Daniel Dobre: „Am vorbit cu Darren Cahill, vom lucra la acest lucru în jocul ei”

Simona Halep, flancată de Daniel Dobre, Darren Cahill și alți apropiați la Balul Campionilor de la Wimbledon // foto: Raed Krishan
Simona Halep, flancată de Daniel Dobre, Darren Cahill și alți apropiați la Balul Campionilor de la Wimbledon // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 15:24

Daniel Dobre, 50 de ani, antrenorul Simonei Halep, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația lui cu Darren Cahill, precedentul strateg al campioanei de la Wimbledon.

Dobre a mărturisit că a stabilit cu Darren Cahill Simona Halep trebuie să-și îmbunătățească serviciul secund: „Am vorbit cu Darren, se uită şi el şi îmi dă întotdeauna nişte sfaturi pe care le văd şi eu. Vom lucra serviciul doi, va trebui să sară mingea mai mult. Vom lucra la înălţimea mingii mai mult”, a spus Daniel Dobre, potrivit treizecizero.ro.

Daniel Dobre, poreclit „Brică”, a început colaborarea cu Simona Halep în primăvara acestui an, la scurt timp după ce Halep a anunțat oficial că nu va iniția un parteneriat cu belgianul Thierry Van Cleemput. La doar câteva luni distanță, Dobre s-a aflat în lojă la succesul istoric izbutit de Simona Halep la Wimbledon.

Halep se află în vacanță momentan, urmând să revină pe teren la jumătatea lunii august, atunci când debutează turneul de la Rogers Cup, unde e campioană en-titre. Apoi, jucătoarea noastră ar urma să joace la Cincinnati și la US Open.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, consiliată de legendara Martina Navratilova: „Ar fi o prostie să nu încerce să repete asta” + ce sfaturi i-a mai dat româncei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  19 Iulie 2019, 19:04

Tot baga capul in poza!Iar Simona nici nu l-a bagat in vorba la Wimbledon!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează