SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE

Darren Cahill a dat-o de gol pe Halep și a făcut anunțul despre Jocurile Olimpice

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Darren Cahill este cel care a făcut anunțul.
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Darren Cahill este cel care a făcut anunțul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 16:41 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 17:23

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Darren Cahill este cel care a făcut anunțul. 

  • Competiția de tenis de la Jocurile Olimpice este programată în perioada 24 - 1 iulie 2021. Se va juca pe hard. 

Simona Halep a suferit o accidentare la gamba stângă la începutul lunii mai, la Roma, iar de atunci nu a putut evolua. A fost nevoită să renunțe la Roland Garros și la Wimbledon, cele două turnee de Grand Slam pe care le-a cucerit în carieră. 

Sportiva din România își respectă promisiunea și face totul posibilul pentru a fi aptă la Tokyo. O medalie olimpică este mare vis al Simonei. Australianul Darren Cahill spune că Halep va fi pregătită pentru competiția din Japonia. Va merge acolo avându-l în staff doar pe Daniel Dobre. 

Simona Halep, fără Darren Cahill la Jocurile Olimpice

„La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei, Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite ale Americii, pentru sezonul pe hard. O voi aștepta acolo”, a fost dezvăluirea făcută de Darren Cahill, într-un dialog cu fostul jucător de tenis Pat Cash, acum analist.

România, cu 3 reprezentante la Jocurile Olimpice

La Tokyo, în proba de simplu, România ar putea fi reprezentată de Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu. Cele 3 îndeplinesc în acest moment condițiile necesare, iar dacă totul decurge normal, vor lupta pentru medaliile olimpice.

Patricia Țig era la rândul ei eligibilă, dar a refuzat din start invitația: „Nu voi participa la Jocurile Olimpice…. Accidentări! N-am ce să lămuresc, nu joc şi… Asta am decis. Nu-mi pare rău pentru că fac ce simt că e mai bine pentru mine”.

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește și alte știri din tenis: 

Serena Williams nu va participa la Jocurile Olimpice » Explicația misterioasă a americancei

EXCLUSIV CTP, după decizia Simonei Halep: „Vă dați seama cât de frustrată e! N-am văzut în peste 50 de ani așa ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  28 Iunie 2021, 07:44

Merge la Tokyo, o antreneaza ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lagardere_72
lagardere_72  •  28 Iunie 2021, 00:00
Postat de dubluv pe 27 Iunie 2021, 18:05

nu are cum sa participe la Tokyo, daca ar fi fost ok din punct de vedere medical ar fi participat la Wimbledon. Jocurile Olimpice reprezinta o competitie de amatori (in principiu), nu poate fi o miza pentru un mare sportiv profesionist.

Halep își dorește titlul olimpic. Nu e vorba doar de cât de profesionistă e competiția ci rămâne doar performanța

itu52
itu52  •  27 Iunie 2021, 22:16

Când începe așa, totdeauna rămâne la stadiul de intenție. Cu o săptămână inainte de deschidere va face anunțul cel mare și va lămuri și problema cărăușului de drapel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează