SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep deschide Australian Open » Când va juca românca și unde poate fi urmărit meciul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 11:16

A 105-a ediția a Australian Open va debuta în noaptea dinspre duminică spre luni, la ora 02:00, ora României, iar Simona Halep va juca în primul meci.

Simona, locul 4 WTA, se va duela cu Shelby Rogers, locul 57 WTA, iar partida se va disputa pe arena Rod Laver, fiind prima de la această ediția care se joacă pe terenul central. Meciul va începe la ora 02:00, ora României, în direct pe Eurosport.

Halep și Rogers s-au mai duelat o singură dată, la US Open, când Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3.

PROGRAMUL CELORLALTE ROMÂNCE

Tot de la ora 02:00 vor juca și alte trei românce. Begu se va duela cu Yaroslava Shvedova, Patricia Țig o va întâlni pe Monica Puig, iar Sorana Cîrstea va juca împotriva Irinei Khromacheva.

Monica Niculescu, 32 WTA, se va duela cu Anna Blinkova, locul 189 WTA, iar Ana Bogdan, locul 125, se va duela cu Eleva Vesnina, locul 18 WTA. Cele două urmează să afle când vor debuta la turneul Australian.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
ticbis
ticbis  •  14 Ianuarie 2017, 12:54
Postat de ticbis pe 14 Ianuarie 2017, 12:35

Informatia este total eronata. Diferenta de fus orar intre Bucuresti si Melbourne este de 8 ore. Meciul de deschidere de pe Rod Laver Arena este programat la ora 11 (ora locala) conform site-ului oficial al AO, deci la ora 3 dimineata (ora Romaniei). Banuiesc ca jurnalistii au luat ora de pe programul tv Eurosport fara sa tina seama ca acesta foloseste ora Europei Occidentale care este cu o ora inaintea celei a Europei de Est in care se incadreaza si Romania. Sa le fie rusine jurnalistilor GSP pentru lipsa crasa de profesionalism de care dau dovada in exercitarea meseriei. Meciul Simonei Halep incepe la ora 3:00 am, ora Romaniei si va fi transmis in direct pe programele Eurosport!

Imi cer scuze pentru confuzie; n-am tinut seama ca Australia a trecut deja la ora de vara. Deci in acest moment diferenta de fus orar fata de Romania este de 9 ore. Meciul Simonei Halep va incepe asa cum a fost anuntat aici, la ora 2:00 am, ora Romaniei. Imi cer inca o data scuze pentru eroare. Eu am gresit, nu jurnalistii!

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Ianuarie 2017, 00:43
Postat de onduku pe 14 Ianuarie 2017, 13:54

Greu meci are! Rogers e o jucatoare in forma si foarte buna.

Grasuna Shelby daca ia 6 game-uri, sa zica saru' mana :)))

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Ianuarie 2017, 00:40
Postat de corsair83 pe 14 Ianuarie 2017, 23:04

Fara sa fiu ironic, la ce jucatoare a reusit s-o bata pe Simona, are sanse foarte mari sa fie eliminata inca din primul tur de Rogers. E nasoala situatia daca joaca in deschidere, cap de afis luni dimineata " favorita 4 eliminata in primul meci al turneului"

De ce nu-i ceri bani babacului , sau de ce nu ii pui casa la pariuri, "om " te faci ! :)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează