SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, despre magia turneului de la Wimbledon: "E uimitor să joci acolo" » Ce amintiri i-au rămas în memorie

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 14:37

Simona Halep va debuta luni la cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, urmând să o înfrunte pe neozeelandeza Marina Erakovici, în jurul orei 15.30 (DETALII, AICI)

Înainte de startul competiției londoneze, Simona Halep a acordat un interviu site-ului wtatennis.com, în care a vorbit despre cele mai frumoase amintiri pe care le are de la Wimbledon

"Prima mea amintire este de la un meci dintre Federer și Nadal, acel meci lung. S-au luptat, nu au cedat, iar în final a fost greu să vezi că unul pierde și celălalt câștigă. 

Aveam 15 ani atunci când am ajuns prima dată la Wimbledon. Am mâncat căpșuni cu frișcă, e cea mai frumoasă amintire pe care o am.

Să intri pe terenul central și să joci un meci e uimitor. Am și o altă amintire plăcută, pentru că am câștigat primul meu meci jucat acolo. Parcă ești într-o sufragerie, nici măcar nu spui că e un teren de tenis. Atmosfera e specială", a declarat Simona Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează