TENIS  ·  WTA

Simona Halep, despre modeul din tenisul masculin de la care se inspiră: „Lumea spunea că sunt labilă psihic, acum fac la fel ca el”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +36 FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 09:15

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, a vorbit în podcastul BT Talks despre sfaturile primite de la Darren Cahill și despre jucătorul din circuitul masculin la care se raportează cel mai mult.

Halep a mărturisit că încearcă să preia ceva din spiritul de combativitate etalat de Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Totul a plecat după un sfat primit din partea antrenorului Darren Cahill: 

„Eu îl admir pe Nadal pentru că, indiferent ce se întâmplă cu punctul pe care îl joacă, el are aceeaşi atitudine. Adică poate să aibă adversarul 5-0, el luptă, aleargă, chiar dacă nu mai are nicio şansă. Atunci când joacă fiecare punct dă 100%, asta am admirat mereu. El joacă fiecare punct ca şi cum este ultimul din viaţa lui.

Asta ştiu sigur pentru că mi-a spus Darren. Asta am ajuns să fac şi eu după 3-4 ani de muncă împreună cu Darren. Înainte toată lumea spunea că Halep e labilă psihic, cedează, dă meciul, nu se mai gândeşte pentru că nu-i pasă. Dar niciodată nu am intrat pe teren să dau meciul pentru că nu îmi pasă. Dacă nu îmi păsa, nu mai jucam.

Nu mă obligă nimeni să joc tenis, nici azi şi nici înainte. Dar intram într-o frustrare foarte mare şi părea că nu îmi pasă, dar eu de fapt sufeream şi mă blocam şi nu mai puteam să dau randamentul pe care trebuia să-l dau

Accesează pagina episodului de podcast cu Simona Halep și pe site-ul BT Talks!

FOTO. Imagini din cariera Simonei Halep:

Simona Halep - evergreen+37 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep. O mamă a vânat ucigașii fiicei ei. Ce a urmat după ce l-a predat pe ultimul
Libertatea
Comentarii (1)
ray51  •  02 Iunie 2020, 07:47

Mai bine decat tine, nu stie nimeni. Totusi, as vrea sa-mi precizez opinia: multe din raspunsurile tale actuale sunt mici prefabricate la intrebarile standard pe care le pun gazetarii.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
15:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - U Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
17:30 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Chelsea - Everton
Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Atalanta
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Alaves
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1