SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep dezvăluie cum a ajuns numărul 1 și ce a schimbat după US Open: "Acum dau mai multă importanță"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 12:14

Simona Halep, locul 1 WTA, vorbit despre cum și-a îmbunătățit serviciul după US Open și cum a ajutat-o asta să ajungă în finala turneului de la Beijing și să devină numărul 1 WTA.

"După US Open am lucrat foarte mult la serviciu. Mi-am dat seama că este cea mai slabă lovitură a mea și așa a fost și contra Mariei Sharapova (n.r. la meciul din turul I de la US Open). Echipa mi-a zis că trebuie să progresez. Am venit acasă și am lucrat intens. E vorba și de încredere. Acum tratez cu mai multă importanță această lovitură", a spus Halep la conferința de presă.

"Eu și Darren spunem același lucru, dar în stil diferit. Și Simona a înțeles și a început să dea drumul la mână. N-a fost o schimbare a mișcării sau ceva tehnic. A fost un declic, prin antrenament. Acum, încrederea ei poate da roade" Andrei Pavel, antrenor Simona Halep

Simona a vorbit și despre participarea la Turneul Campioanelor, acolo unde va fi principala favorită.

"Voi fi la tragere și voi vedea atunci cu cine voi juca. Nu mă gândesc cu cine vreau să joc. Toate adversarele sunt puternice, sunt jucătoare de top 8. Orice meci va fi ca o finală.  Vreau să dau tot ce am mai bun și să joc bine. Momentan nu simt nicio presiune. Este plăcut să fiu lider mondial la Turneul Campioanelor. Sper să mă bucur de acest moment", a adăugat Halep.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  10 Octombrie 2017, 14:22

daca abia acum si-a dat seama ca serviciul o trage in jos...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează