SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Simona Halep dezvăluie înainte de Australian Open ce a ținut-o 7 ani în top 10 WTA și cum și-a schimbat percepția despre tenis: „Așa e în ultimii ani”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e gata de Australian Open // foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e gata de Australian Open // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 09:03 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 10:00

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) e gata pentru startul primului turneu de Grand Slam al anului. Înainte de Australian Open 2021, a doua favorită a competiției a vorbit despre cum și-a schimbat percepția despre tenis și a spus care e secretul longevității în top 10 WTA.

  • Meciul Simona Halep - Lizette Cabrera, din turul I de la Australian Open 2021 se va juca luni, de la ora 10:00, ora României. Partida va fi prima din sesiunea de seară de pe arena „Rod Laver” și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1

Plecând de la un videoclip realizat de Serena Williams, în care și-a prezentat trofeele și în care a glumit, spunându-le fanilor să le ignore pentru cele de pe locul doi, Simona Halep le-a spus jurnaliștilor ce face cu trofeele câștigate.

„Trofeele mele sunt în casa părinților mei,  nu le țin în casa mea din București. Dar le țin pe toate împreună. Îmi plac toate trofeele, nu contează pentru ce loc sunt”,a spus Halep la conferința de presă. 

Simona Halep înainte de Australian Open 2021: „Pentru mine, tenisul e ca un job”

Halep a vorbit și despre faptul că este în top 10 de 7 ani, find singura jucătoare activă care se poate lăuda cu această performanță, și a explicat cum și-a schimbat percepția despre tenis.

„Cred că am fost concentrată pe job-ul meu. Îi spun job pentru că așa este. Da, e am plăcere și pasiune, dar e o muncă. Și nu am făcut nimic greșit în ceea ce privește tenisul, am fost profesionistă și am muncit pentru ceea ce am realizat.

Tenisul e ca un job. Când eram copil era mai distractiv, era ceva nou în fiecare zi. Dar în ultimii 5 sau 6 ani pot spune că este ca un job, dar am și pasiunea care mă ține în viață în acest sport”. a adăugat Halep.

VIDEO Înfrângerea cu Swiatek, cea mai dureroasă din 2020 pentru Simona Halep: „Am fost dezamăgită. M-a lovit trenul”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, detalii despre accidentare înainte de Australian Open: „M-am chinuit puțin! Am făcut tratament”

Sports Illustrated a anunțat predicțiile pentru Australian Open: o veste buna și una proastă pentru Simona Halep

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
swedan
swedan  •  07 Februarie 2021, 10:14

Top

Vezi toate comentariile (1)
Comentează