SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep dezvăluie la ce capitole lucrează din greu cu Darren Cahill: "Am nevoie de timp"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 21:17

Simona Halep, locul 1 WTA, a dezvăluit într-un interviu pentru Eurosport care sunt capitolele la care vrea să progreseze în perioada următoare.

"Cred că toată viața progresezi. Acum sunt mai liniștită. La retur joc foarte bine, dar vreau să progresez la serviciu. Sunt în creștere. Vreau să fiu mai bună și la venirea la fileu, să urc mai des. E normal să am nevoie de timp că să evoluez la un anumit aspect. Îmi este dificil să urc la fileu pentru că ani de zile am jucat de pe linia de fund", a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Simona a vorbit și despre obiectivele sale, spunând că vrea să câștige o medalie olimpică și Fed Cup.

"Îmi doresc să câștig o medalie la Olimpiadă și trofeul Fed Cup. Nu e ușor la Fed Cup. Jucătoarele de la echipă trebuie să fim unite, să ne transmitem energie pozitivă. E greu să te adaptezi pentru că joci foarte puțin.

La Fed Cup am jucat mereu bine când am fost sănătoasă. Chiar sunt recunoscătoare competiției pentru că m-a ajutat să câștig Roland Garros", a adăugat liderul WTA.

Citește și: NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Iulie 2018, 10:15

Si eu care speram a spuna ca mai vrea sa castige turnee de GS...Dar asa cu pauza dupa Wimbledon de aproape o luna , dupa a alta pauza lunga si apoi, la Londra. doar 3 meciuri, nu vad cum poate progresa. Cred ca motivatia financiara a mai scazut, si in schimb,este in crestere ...placerea de a-si trai viata..fara tenis

Vezi toate comentariile (1)
Comentează