SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP. Dezvăluiri de senzație din viața de liceu a Simonei Halep: dată dispărută la BAC + mărturie emoționantă: "Domnule diriginte, eu vreau să fac performanță. Voi fi cea mai bună din lume. O să vedeți"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 20:02

Viața de sportiv presupune, de cele mai multe ori, mari sacrifcii. A simțit-o pe pielea ei chiar Simona Halep, liderul mondial din WTA.

Sportiva a fost dată de gol de Valerica Toscu, o profesoară din Constanța, care a dezvăluit un episod amuzant pentru ziarul Ring:

"Mi-ați amintit de episodul « Bacalaureat». Făceam parte din comisia de supraveghere a desfășurării examenului in sală. La efectuarea prezenței, singura persoană care lipsea era Simona Halep.

Am întrebat de ce lipsește și am primit răspunsul: «Joacă tenis, este la un turneu, parcă în Asia». Eu m-am întrebat ce copil ratează BAC-ul pentru un concurs? Acum am aflat răspunsul și nu pot spune decât «bravo, Simona Halep! Toate eforturile tale nu au fost zadarnice»", a declarat Valerica Toscu, potrivit Libertatea.

În cele din urmă, Simona Halep a reușit să susțină "examenul maturității", obținând o medie generală peste 8.

Alte infomrații despre viața școlară a Simonei Halep au fost dezvăluite de Cătălin Spătaru, dirigintele sportivei din liceu.

"Parcă a știut dintotdeauna asta. Îmi amintesc că am întrebat-o la un moment dat, prin clasa a IX-a, când am văzut că nu prea venea pe la școală, deoarece era plecată mai mult la turnee, ce are de gând să facă: școală și sport serios sau invers?

S-a gândit un pic și apoi mi-a răspuns atât de frumos, cu o voce atât de caldă, încât ori de cate ori o privesc la televizor îmi vin în minte aceste cuvinte: «Domnule diriginte, eu vreau să fac performanță. Voi fi cea mai bună din lume. O să vedeți!», a declarat Cătălin Spătaru, pentru Ziarul Ring.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează