SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul retragerii: „Am realizat ceva odată cu pandemia”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +37   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 17:00 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 17:22

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va reveni pe teren la începutul lunii august, când urmează să ia startul în turneul pe zgură de la Palermo. Până atunci, campioana en-titre de la Wimbledon a vorbit despre planurile ei de viitor și momentul în care se gândește să se retragă. 

Într-un interviu acordat pentru treizecizero.ro, Simona Halep a explicat cum a manageriat perioada de pandemie și ce a realizat cât timp a stat departe de antrenamente. 

„După perioada asta mi-am dat seama că locul meu e pe teren, vreau să joc în continuare tenis. Odată cu pandemia asta am realizat că locul meu e pe teren și asta mă face să trăiesc cu adevărat. Vreau să mă bucur de faptul că pot juca încă la un nivel înalt, așa că următorii 4-5 ani vreau să joc tenis”, a spus Halep, conform sursei citate.

Simona Halep: „Vreau să am un copilaș”

Pe lângă viitorul ei din circuit, Simona Halep și-a expus din nou și planurile pe care le are în plan personal. Dorința de a avea un copil a fost din nou amintită de jucătoarea originară din Constanța:

„Apoi, după tenis, îmi doresc să-mi întemeiez o familie; o familie înseamnă că vreau să am un copilaș. Aș vrea să mă dedic în totalitate copilului, astfel încât să-i ofer o educație pe care eu am primit-o de la părinții mei, să-i fiu un sprijin. 

După asta, mi-aș dori să mă întorc la tenis – dar îmi e greu să spun ce mi-aș dori să fac. Îmi doresc să mă dezvolt și spre alte părți, nu doar în sport. Dar, poate, o să mă implic cu fundația mea, o să ajut alți copii sau o să îi îndrum spre tenis. Ceva concret nu am. Acum vreau doar să joc tenis și apoi o să văd ce se întâmplă, de la an la an”. 

FOTO Imagini de colecție din cariera Simonei Halep: 

+33 FOTO

VIDEO Halep și cele mai tari momente de la Wimbledon 2019: 

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Daniel Dobre rememorează momentele-cheie ale triumfului Simonei Halep la Wimbledon: „Am văzut ce înseamnă împlinirea”

Wimbledon se joacă pe GSP.ro » Amintiri pas cu pas. Simona Halep a reconstruit traseul de la Wimbledon 2019: „Nu mi-a fost teamă de nimic!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Iulie 2020, 10:51

Asa sa faci. Adicatelea sa-ti intemeiezi o familie dupa ce te lasi de tenis. Acuma tine-l la respect pe Iuruc... Multa sanatate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează