SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP. Dominația româncei e contestată de omul din spatele Serenei Williams: "Aproape nimeni nu știe cine e lider mondial acum"

Simona Halep și Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Serena Williams FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 19:00

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) joacă astăzi, de la 20:30, în finala Rogers Cup contra lui Sloane Stephens, americanca de pe locul 3 mondial. Patrick Mouratoglou contestă situația de la vârful ierarhiei tenisului mondial feminin. 

"Cred că schimbările dese de lider dăunează tenisului. Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari.

Nu poţi construi un superstar. Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv la academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis", a declarat Mouratoglu într-un interviu acordat Tennis Magazine.

24 de săptămâni consecutive au trecut de când Halep nu a mai părăsit locul 1 mondial. În total, ea are 40 de săptămâni ca lider WTA

gettyimages 986133408
Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams

Vezi și: SIMONA HALEP. FOTO Imagine neașteptată din vestiarul liderului WTA: "Ăsta e rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
fibra
fibra  •  13 August 2018, 08:54

Probabil că cei cărora le începe numele cu Mou chiar sunt prost crescuți.

allben
allben  •  13 August 2018, 08:51
Postat de dudulici pe 13 August 2018, 03:20

Cat despre turcul asa cu pasaport francez,de care nu a auzit nimeni ca antrenor pana nu a preluat programul de dopare sistematica al Serenei,readucand-o pe locul unu cu 100 de kilograme,refuzuri repetate de a fi controlata si,desigur,fara a fi pedepsita,ba mai mult,permitandu-i-se sa se dopeze oficial,pe motiv de boala(nu va faceti ca nu stiti,cei ce au spart baza de date WADA,au facut publice toate numele de acolo,in frunte cu Serena,Venus,Nadal,etc...etc...!!!)!!!!!,in timp ce uneia ca Anrea Raducan i-a fost furata medalia olimpica de aur,ca luase un nurofen!!!! Asa ca...ciocu' mic turcitule!!!!Academia ta nu scoate nicio vedeta,Serena e prea batrana si nici dopata nu mai face fata...e timpul sa te lasi de tenis si sa vinzi chebab pe stradutele Parisului!!!!

Mouratoglu e grec dupa tata, nu turc. In rest ai dreptate

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  13 August 2018, 05:47

Bravo dudulici! Insfarsit , oamenii normali incep sa le taie macaroana la nanodocti.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează