SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

VIDEO Ion Țiriac a folosit un citat din Gigi Becali când a vorbit despre scandalul momentului: „Cum zice prietenul meu ...”

Articol de , - Publicat luni, 30 octombrie 2023 09:16 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 09:16

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, a vorbit despre situația sportivei de 33 de ani, suspendată 4 ani pentru dopaj. 

Omul de afaceri spune că se bucură că Simona Halep a explicat de unde a luat suplimentele contaminate. 

Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”
DOPAJ
Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”

VIDEO Cum vede Ion Țiriac scandalul de dopaj al Simonei Halep

„În sfârșit a reușit să spună de unde, cum și cine. Trebuia să se întrebe «Cum am putut eu să beau?». Ea spunea «Să nu vă atingeți de echipa mea!». Ei, uite că cineva din echipă i-a dat să bea. 

Simona Halep, dopată? Sunteți nebuni? La 32 de ani? Pentru primul tur US Open? Cum să te dopezi? Simona Halep este cine este, a fost fost numărul 1, a câștigat Wimbledon și Roland Garros. În cartea mea e o mare personalitate. Nu știu ce face, se duce la TAS...”, a spus Ion Țiriac. 

Acesta a criticat și modul în care a fost judecată Simona: „În ce lume suntem? După un an spune cineva și spune «Am săpată să vedem de un vine 0.02% ăsta. Și am mai găsit ceva, pașaportul biologic». Când l-ai găsit? «Acum 6 luni». Și ce ai făcut 6 luni? De ce nu mi-ai spus în ziua aia? De ce 6 luni? Cum 6 luni? Și atunci, cum spune domnul Becali «E o treabă care nu e curată pe undeva»”. 

Țiriac a spus și ce-l nemulțumește la strategia Simonei: „Există oameni care știu să te apere la treaba asta... Eu i-am spus domnișoarei Halep că dacă nu 5 milioane de dolari pe masă pentru unul sau doi avocați care să dea în judecată pentru 100 de milioane... Se duce la TAS și speranțe nu știu... Cu cine se duce... Cu niște avocați din Los Angeles... Nu am auzit de dumnealor, nu îi cunosc. Dar din tot sufletul îi doresc numai bine”.

Citește și: 

Se mișcă bine în continuare » Simona Halep, apariție spectaculoasă pe terenul de tenis

Primul om din sportul românesc care îi ia apărarea lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep: „Cu ce îl acuzi? A făcut cea mai mare școală de tenis din Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zb59
zb59  •  29 Octombrie 2023, 18:53

Reincalziti ciorba ***!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267890
267890  •  29 Octombrie 2023, 18:02

Părerea mea este că Halep nu are nevoie de nicio strategie. Pentru că pur și simplu ea nu contează în această speță. Pe rol se confruntă nume grele: ITIA, WADA, WTA, Muratoglu. În funcție de verdict unul sau altul dintre cei de mai sus ar ieși șifonat.

borabora
borabora  •  29 Octombrie 2023, 01:19

Poate Simo nu mai poate plati avocatii cu 5 milioane. Banii aia sunt bagati demult in afaceri de tatsu. Doar se stie ca machidonii se scumpesc la tarate. Vulpoiul Tiriac stie ca in afaceri renumele si imaginea sunt foarte importante. Daca le pierzi nu-ti mai da nimeni vreun cent sau copeica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează