SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep a fost întrebată, la revenirea în țară, despre retragerea Serenei + pe cine mizează în finala AO

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a revenit în țară după turneul de la Australian Open +33   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a revenit în țară după turneul de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 14:05 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 14:43

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a revenit în țară după turneul de la Australian Open. A abordat subiectul retragerii Serenei Williams (39 de ani, 11 WTA) și a oferit un „pont” pentru finala de la Melbourne de sâmbătă.

N-am apucat să văd nimic legat de Serena. Oricum, eu nu cred că se va retrage. Nu mai sunt supărată după înfrângerea contra ei, e ok. Mă bucur că am făcut un turneu bun. Nu e puțin lucru să ajungi în sferturi la primul Grand Slam al anului. 

În legătură cu finala de sâmbătă, cred că Osaka va câștiga datorită experienței. Însă, bineînțeles, și Brady are o șansă”, a declarat Halep pe aeroport.

Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut și o atitudine negativă. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal, merg la turneul de la Dubai
- Simona Halep

Serena Williams, gest misterios după eliminarea de la Australian Open

Serena Williams, 39 de ani și loc 11 WTA, a fost eliminată de la Australian Open de Naomi Osaka, în două seturi, fără emoții, 6-3, 6-4 pentru japoneză. La finalul partidei, când se îndrepta spre vestiare, Serena s-a oprit și a salutat, cum se face de obicei, tribunele. Doar că de această dată, americanca a insistat, a stat câteva secunde în plus și a ridicat mâna în ceea ce mulți au speculat că ar fi fost un gest de adio - detalii, pe larg, AICI.

Jennifer Brady - Naomi Osaka, finala Australian Open 2021

Jennifer Brady (25 de ani, 24 WTA) - Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) este finala de pe tabloul feminin Australian Open 2021! Dacă Osaka învinge, Simona Halep, în prezent numărul doi mondial, va face rocadă în clasament cu jucătoarea din Japonia. Ultimul act de la antipozi se va desfășura sâmbătă, de la ora 10:30, și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1.

1,20este cota pe care bookmakerii o acordă favoritei Osaka. 4,30 este cota lui Brady

Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Serena Williams 3-6, 3-6

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Australian Open:

Mats Wilander explică ce ar ascunde, de fapt, lacrimile Serenei Williams: „Nu, nu e vorba despre ce credeți voi”

Parcursul incredibil al lui Karatsev poate schimba din temelii circuitul ATP: „Este un moment benefic, trebuie creat acest sistem”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
doar..titi
doar..titi  •  18 Februarie 2021, 16:54

corect !!...despre barfe ...ca doar nu putea s-o intrebe despre joc !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează